Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod kapec77 » sob 30.07.2022 13:38

Pluto díky za odpověď. Nevěděl jsem,že ten plán není na celou sezonu.
kapec77
N/1

Nový příspěvekod Franta wrc » stř 03.08.2022 12:29

Můj seznam přihlášených :D (WRC a R5)
Je mi jasný, že některé jména jsou trochu mimo a nebo mi i někdo chybí? ;)
ERC - Llarena, Tempestini, Pardo, Cais, Battistolli, Campadelli, Torn, Bonato, Herczig, Wagner, Grzyb, Kotarba
? Solans, Sesks, Kristensson, Nobre, von Thurn und Taxis
+ Překvápko? (Dotaz na Pluta)
MČR - Kopecký, Pech, Mareš, Stříteský, Vlček, Jirásek, Březík, Trojan, Cvrček, Šimek
? Kostka, Tlusťák, Odložilík, Bisaha, Semerád, Talaš, Hanák, Trněný, Tomek, Kopáček, Jakeš, Savruk, Pokorný, Trnovec, Zedník, Melichárek, Majerčák, Kurka
Franta wrc
N/1

Nový příspěvekod -mira- » stř 03.08.2022 13:52

Když ta jména (v ERC) vydělíš 2 až 3, tak by to nějak mohlo být.
A to budeme rádi. Co Pluto?
-mira-
N/1

Nový příspěvekod PLuto » čtv 04.08.2022 11:47

Franta wrc píše:Můj seznam přihlášených :D (WRC a R5)
Je mi jasný, že některé jména jsou trochu mimo a nebo mi i někdo chybí? ;)
ERC - Llarena, Tempestini, Pardo, Cais, Battistolli, Campadelli, Torn, Bonato, Herczig, Wagner, Grzyb, Kotarba
? Solans, Sesks, Kristensson, Nobre, von Thurn und Taxis
+ Překvápko? (Dotaz na Pluta)
MČR - Kopecký, Pech, Mareš, Stříteský, Vlček, Jirásek, Březík, Trojan, Cvrček, Šimek
? Kostka, Tlusťák, Odložilík, Bisaha, Semerád, Talaš, Hanák, Trněný, Tomek, Kopáček, Jakeš, Savruk, Pokorný, Trnovec, Zedník, Melichárek, Majerčák, Kurka

Seznam je až příliš optimistický...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Rendys » čtv 04.08.2022 14:01

Prilis?to tady nepojedou ani evropske a ceske stálice co jezdí,nebo jak to myslis Pluto?Díky
Rendys
Rally škola

Nový příspěvekod lubos » čtv 04.08.2022 19:04

Pánové, byli jsme zvyklí, že se Barumka startovkou vymykala evropskému "standardu". Bohužel. Ekonomická i mentální krize dorazila i do této oblasti lidského relaxu, a proto MUSÍME očekávat chudší startovní pole. Nu což, podstatné je, že letos opět pojedeme a i když nám promotér "pokazil" harmonogram, tak se podle toho "zařídíme". Prostě uvidím denně jen dvě RZty, užiju si je na pohodu a pořád budu rád, že se kolem nás prohání fosilními palivy poháněné závoďáky. Až pojedou jenom elektry, tak budeme nuceni svoji přítomnost na této akci oželet.
lubos
A/5

Nový příspěvekod Gurun » čtv 04.08.2022 20:41

Já vždy říkám, že hůř co se týká startovky a podívané jak v dobách kdy se Kresta a Pech tahali o vítězství v Mitshubishi být nemůže. To bylo úplné dno Barumky, to byla černá doba. Takže tímto úhlem pohledu, strach nemám.
Gurun
A/5

Nový příspěvekod PLuto » pát 05.08.2022 13:40

Ono i vzhledem k předpisům, registracím apod. je čím dál těžší sehnat nějaké jezdce na jednorázový start, obzvláště takové, kteří by byli schopni jet o top 7. Navíc po covidových sezónách se spousta soutěží nacpala do léta nebo podzimu, takže je hodně termínových kolizí nebo soutěží poblíž. Týden před Barumkou se jede Ypres, ve stejném termínu italská Mille Miglia, francouzská šotolinová Terre Lozere, finská Mikkeli německá Niederbayern Rallye, estonská Louna-Eesti Ralli. O týden později se jede Rally Libanon, belgická Omloop van Vlaanderen, italská Alpi Orientali, ve Španělsku historická Evropa...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Dusle1 » pát 05.08.2022 16:34

Co si budeme nalhávat, loni to kromě Mikeše a Jariho na mrtvých pryžích taky nebylo bůhví co. Navíc všichni, co přijedou, jsou zase o rok zkušenější a Kopeček o rok starší, takže ve finále to nebudou podle mě špatné závody
Dusle1
N/1

Nový příspěvekod Mates » sob 06.08.2022 13:41

Mně se vloni strašně líbil Simon Wagner, ten jel až do odstoupení opravdu skvělý závod. Na oko byli výborní i Bonato nebo Devine (což není žádné jméno a málokdo věděl co je zač), i když tam časama první polovinu závodu nebyli. Llarena v neděli když měl o co jet taky velice dobrý. Marczyk s Herczigem (ten teda vloni tahal Mareše až do konce, což pro mě bylo neskutečné překvapení) taky nejsou úplně obrovská jména a jak se na ně dalo dívat...prostě neviděl bych to tak černě. Pokud dojedou Torn, Sesks, Llarena, Tempestini, Wagner, Kristensson, Battistolli, Pardo, Campedelli, třeba i ten Bonato, který bude mít už nějakou zkušenost z loňska, Herczig + nějací rychlí dvoukolkáři a Rally3 jezdci, připočteme si kompletní domácí špičku doplněnou o Caise, možná Kostku, tak to bude skvělý závod (jako každý rok) ;)
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2022