Červ píše:Je sice pěkné, že prohodili dvě písmenka, ale furt mi příjde na "skrytá" reklama na tabákový výrobek poněkud zbytečná.
Ano? A čím bys ji nahradil, když děláš repliku dobového polepu???
Červ píše:Je sice pěkné, že prohodili dvě písmenka, ale furt mi příjde na "skrytá" reklama na tabákový výrobek poněkud zbytečná.
hujer píše:Vypadá to sice blbě ale v tom fofru si toho nikdo nevšimne
Červ píše:Add Vana design
Myslel jsem to pouze tak, že kdyby se tam ten nápis nedal vůbec, tak by to za mě byl úplně stejně hodnotný design jako teď. O kvalitách auta a pilota nemá smysl hovořit, to je top. Jak píše Tonda, taky je mi to v podstatě šumák, co tam mají. Úplně stejně mi ten nápis nechybí na Kalistově autě. Koneckonců i Lancery jednu dobu měly vepředu náhražku v podobě jména pilota - Tommi, Freddy atd. a jednu dobu neměly nic a všichni jsme tam asi viděli to, co chtěli abysme viděli... Ale je pravda, že "Vana" už je dost malý počet znakůNo ještě, že tam nedali jako náhražku reklamu firmě Maladomů a.s., to už by design musel "hatovat" aj Nowi
Teď mám pocit, že budu muset navštívit s omluvou a nějakým vypáleným ovocem i kluky v Rallydesignu.
Možná jsem ten postřeh měl popsat přesněji a lépe vyjádřit myšlenku, ale alespoň jsem podnítil aktivitu více uživatelů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků