lubos píše: ... i když nám promotér "pokazil" harmonogram, tak se podle toho "zařídíme". Prostě uvidím denně jen dvě RZty, užiju si je na pohodu a pořád budu rád, že se kolem nás prohání fosilními palivy poháněné závoďáky. Až pojedou jenom elektry, tak budeme nuceni svoji přítomnost na této akci oželet.
Tomáš píše:Luboši, opakováním nesmyslů z tiskovky se z nepravdy fakt nestane pravda Harmonogram BR si vytvořili pořadatelé sami a za to, že nestihneš (rozumně) za den víc jak dvě erzety, opravdu nemůže promotér. Jestli to Zlínští nechtějí udělat lépe (anebo neumějí), to nedokážu posoudit. Za mně je ideální systém 2x2 - servis - 2x2, s jedním přejetím stihneš za den 4 erzety. Tak jako na Sardinií nebo v pátek ve Finsku. Anebo třeba i Liepaja byla rozumná - přejezd RZ1-3 (resp. RZ4-6) první den jen pětikilometrový, druhý den bez přejíždění 4 erzety ...
Jak jsem pochopil, tak ta hodina mezi erzetami je doporučovaná a není to dogma - viz Polsko (mezera 50 min), Kanáry (45 min) nebo Fafe (dokonce 32 min), ať beru jen evropské podniky.
To jenom u nás se furt fňuká, všichni nám házejí klacky pod nohy, zkrátka taková naše typicky česká ukňouranost ...
ps: pokud na moji výtku bude někdo reagovat, tak se určitě dočteme něco ve stylu, že to nejde proto a proto a z toho a toho důvodu. Na to existuje jedno moc hezké přísloví: "Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody."
Pepé píše:Tak,tak. Za mě je Barumka soutěž, kde se vůbec neberou ohledy na diváky. Nikdo jim přece nediktuje, že se má jet pouhých 12RZ. Můžou jich udělat klidně dvacet kratších, argumentace promotérem je jenom výmluva.Ale je jednodušší se na něco vymluvit a udělat jich dvanáct = je to výrazně jednodušší, naklady jsou nižší , zisk bude vyšší a to stádo hloupých ovcí si ty permanentky stejně koupí. Já vzhledem k tomu, že stejně jako loni se pořadatelé vykašlali na diváky co se parkování ve Slušovicích týká , přestávám být po dvaceti letech ovce. Podle map je do prostoru dostihový zase zákaz vjezdu přestože tady ve fóru pořadatelé tvrdili , že se u dostihový parkovat bude.
PLuto píše:
Já na tvou výtku reagovat nebudu, protože si pořád meleš to svoje a nechceš přijmout, že tvá verze nemusí být pravdivá...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník