ad 1, v dnešní době se tvářit před 14letým klukem (který toho viděl na internetu víc než dost), že jej přinesl čáp, je stejně směšné, jako se tvářit, že se lidi dostanou k mapám BR až 14 dní před. Vždyť už vše dávno visí na stránkách všech možných měst a obcí (tady toto jsem měl z Hošťálkové?, anebo ze Vsetína?, fakt nevím a je to vlastně jedno, už je to ostatně i na ewrc a kde všude). Kdokoliv chtěl, tak už se k nim dávno dostal (včetně kdejakého 18letého klučiny, který si chce projet trať předem, zabránit tomu nelze, ani potrestat, tedy pokud tam není vysloveně zákaz vjezdu). Mně už dávno před týdnem přišla od kámošů, co jezdí po rally, kompletní mapka BR ...
ad 2, v mapě vidím akorát zákazovou značku při vjezdu k dostihovce a z obou směrů zákaz odbočení. Jediné vyznačené parkoviště je na gorbačovce, v okolí sudu nikde nic. Když obrázek zvětším, tak pod těmi zákazovými značkami sice vidím dodatkovou tabuli, ale ani při zvětšení na 300% z ní není nic poznat. A dodatkové tabule tam byly i vloni (vjezd povolen jen pro označená auta, však jsem tam také projížděl a parkoval 30m od trati). Logicky se tedy mohu domnívat, že situace je stejná jako vloni a to byl smysl mého příspěvku - raději dopředu varovat ty, kteří se budou stejně jako vloni spoléhat na zdejší informace. Ale jestli to bude letos jinak a tentokrát se bude dát věřit informaci zástupce ředitele BR, tak OK.
ad 3, "pojď a zapoj se", ano takovou odpověď jsem očekával. Kubo, nepočítám-li rok 1992 (časoměřič - učeň), tak poprvé jsem se do organizace BR zapojil už v 96. A i později mne několikrát najdeš v programu BR. Naposledy jsem byl požádán o výpomoc vloni a neodmítnul jsem. Pokud si nebudete vědět ani příští rok rady s tím, jak lépe poskládat harmonogram, s důvěrou se na mne obraťte
" ... už mě tady ty konfrontační diskuze moc nebaví, když věcné argumenty jsou brány a priori jako výmluvy ..." - tak hlavní problém asi bude v tom, že mé příspěvky nejsou vždy v souladu s oficiální linií administrátorů fóra. Ostatně od toho tady máte několik jiných kývačů a obdivovatelů (včetně toho pologramoty, který se dožadoval jmen přihlášených). Pokud je třeba očistit toto fórum od "rozvracečů a nepřizpůsobivých", je třeba mi udělit ban, a to doživotní
No a že výmluva na promotéra je nesmyslná jsem snad ukázal dostatečně na příkladu jiných rally, které mají stejného promotéra.