Mates píše:127,5 a 129,2km/h Ti přijde jako podařené závodyMám-li být upřímný, horší/zbytečnější RZ jsem celkem dlouho neviděl...počasí bylo největší plus na celé soutěži - takhle skvěle vyvážené mezi ani moc teplo ani zima je super. Nebýt Erika a Adama (OK, Vojta jel tentokrát taky moc hezky), tak je to opravdu dost špatné...kór s výpadky Trněného, Trnovce, Dohnala, Poláška, ... pěkné souboje to byly i v historicích, tam se od začátku jelo až na desetiny...stejně jako v několika třídách, ale spíš to bylo jednoduchostí RZ, kde prostě nebylo moc toho času najet. Divácky jsem dlouho neviděl míň atraktivní rally, ani za cenu dlouhých pochodů (které mi rozhodně nevadí) na těchto RZ není co vybírat...rovina, retardér, rovina, odbočení ve vesnici, retardér, pár km rovina, ... a tak pořád dokola. Výjimkou jsou Odry. Vyzdvihnout si asi zaslouží Egon Smékal, poprvé startující po velké ráně na Vsetíně a hned jako druhá dvoukolka (po velkém boji s Mottlem). Slušně jel při premiéře s novým autem Martin Černý, postupně se rozjel k velmi slušným časům. Na oko skvělý Hráček (ten jel snad poprvé ever mimo ČMPR a GPD/Rentor
). Nádherný souboj v Adam Cupu mezi Jančíkem a Jakešem, který teda letos jede fantasticky...Kuba nakonec na poslední RZ Dominika udolal, ovšem musel se hodně zmáčknout a tahat, u nás teda už na brzdách auto moc neřídil. Docela škoda Jakuba Krále s Imprezou, který šel na poslední RZ ven a pak ještě měnil kolo, do té doby jel životní závod. Upřímně, po loňském ročníku jsem velice váhal, zda letos "za chalupu" zamířit, nakonec mě přemluvila účast dua Březík/Cais, ale ... nevím nevím. Vím, že je vždy mnohem jednodušší kritizovat než cokoliv pořádat, ovšem slavnostní start i cíl bez rampy...to je docela zvláštní, servisní zázemí za mě taky žádná sláva. Diváků na náměstí bylo víc než dost, atmosféra taky velmi slušná (výborný nápad propojení s kulturou). To, že se rally odehrává na malém prostoru je taky fajn, ale...nevracel jsem se nikterak nadšený, ba naopak, spíš stejně/možná ještě víc zklamaný než vloni, kdy jsem vůbec nic nečekal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků