Solberg:
Tomáš píše:Jinak včera večer dostal (naprosto správně) Neuville od SK minutu penalty za rychlou jízdu (viz příloha). Přesně to, co jsem tady pár roku zpátky kritizoval v obdobném případě Lukjaňuk na Liepaje (a Pluto se ho tehdy tak zastával). Tou rychlou jízdou - Neuville teď cca 150, Lukjaňuk mám pocit dokonce nějakých 170-180 - nejen že hrubě porušuje předpisy, ale dává veřejnosti negativní obraz o rally a navíc získá výhodu oproti soupeřů tím, že pak chytne menší penaltu v ČK. To nemůže zalepit jen finanční pokuta.
Tomáš píše:Tak podle všeho vše v pořádku. Řešili to sporťáci a posádka nedávala OK, protože ji nestihla vyndat z auta, a Neuville pokračoval dál, protože mu Edmonson ukazoval palec nahoře. Takže pokud to bylo takto, a nemám důvod tomu nevěřit, tak za mne OK ...
Tomáš píše:Neměl jsem čtvrt roku čas tady něco přispět, ale start Gryjazina mne donutil. Za mně nemá tento jezdec co dělat na podniku MS, ať si závodí v Russku. Jestli se máme (Západ) pokusit nějak zastavit to šílenství na UA, tak jedna z možností je naprosto izolovat agresora. Po ekonomické, politické, kulturní, vědecké i sportovní stránce, zavřít hranice, přestávat vydávat víza!!
ps: a pokud tady bude někdo tvrdit něco ve stylu, že politika do sportu nepatří či blekotat o kolektivní vině, rád mu odpovím
PLuto píše:Navíc mě překvapilo, že se diváci v servisu nedostanou moc blízko k autům ani týmům...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků