Rally Italia Sardegna

Re: Rally Italia Sardegna

Nový příspěvekod PLuto » pon 20.06.2022 20:03

Tomáš píše:Ještě že to tady přenesl Kuba Karbonyl trochu do humoru, protože už je to nekonečné a ty argumenty proti harmonogramu Sardinie mi přijdou fakt ujetý ....
Já ti tady, Petře, nemůžu ukázat paragraf jako u Jiráska (Šumava), že nemáš pravdu, tak zkusím jenom jednoduchá čísla:
Barumka - sobota - "pracovní" čas 14:10 hod. (start 8.00 - cíl 22.10, najeto 127 ostrých km na 8 RZ), odpočinek do neděle necelých 9 hodin
Sardinie - sobota - "pracovní" čas 14:05 hod. (start 5.25, začátek flexi servisu 19.30, odtud už auto může odvést mechoš, najeto 132 ostrých km), odpočinek do neděle 11 a půl hodiny
Víš, ony mi ty formulace "všichni, se kterými jsem se bavil, tak nesouhlasí ...." mi ještě silně připomínají dobu "veškerý pracující lid si žádá ..." (protože my bolševici to takto chceme).
Kdybych měl pokračoval v lehce demagogickém tónu, tak "nikdo z mechaniků, s kterými jsem se bavil, neměl nic proti ...." :-) a všichni diváci, kteří se tady vyjádřili (Don), byli s harmonogramem spokojeni.
Na druhou stranu slibuji, že jestli se vám ve Zlíne podaří udělat takový harmonogram, kdy (na pohodu) jako divák za jeden den stihnu 4 erzety s jediným přejezdem, tak před vámi smeknu ...

Přemýšlím, jestli mám na tohle odpovídat a nebo to ignorovat, jak jsem to dělával u pozdějších příspěvků nebožtíka Milana. Obzvlášť, když opět vytahuješ Jiráska, kde máš jen svůj pohled na věc a zapomínáš, že existují i jiné předpisy než zvláštní ustanovení. Ale to bych sem vůbec netahal, to jsem chtěl probrat někdy osobně...

Ale myslím, že k tématu harmonogram na soutěžích MS (a myslím, že i ME) jsem už napsal dostatek a z mé strany to není potřeba dále rozvádět :)
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » pon 20.06.2022 20:11

V případu "Jirásek - Šumava" je situace zřejmá, došlo k porušení předpisů, už jsem to tady jednou psal a odkazoval na článek SPR, kde je vše jasně popsáno. Co mne spíš zarazilo, že ses zastával činovníků. kteří ten "restart" povolili ...
V případu údajně špatného harmonogramu jsem ti jen dodal fakta, nic víc, nic míň.
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod PLuto » pon 20.06.2022 20:16

Tomáš píše:V případu "Jirásek - Šumava" je situace zřejmá, došlo k porušení předpisů, už jsem to tady jednou psal a odkazoval na článek SPR, kde je vše jasně popsáno. Co mne spíš zarazilo, že ses zastával činovníků. kteří ten "restart" povolili ...
V případu údajně špatného harmonogramu jsem ti jen dodal fakta, nic víc, nic míň.

Proto říkám, že to chci probrat osobně a neřešit tady na fóru. Ne vždy musíš mít pravdu ;)
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » pon 20.06.2022 20:27

Nerozumím, proč je nutné něco tak zřejmého probírat osobně (ale samozřejmě můžeme). Já jsem už jasně ukázal, že to bylo proti pravidlům (SPR).
ps: ale jinak samozřejmě nemám vždycky pravdu :-)
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod PLuto » pon 20.06.2022 20:35

Právěže až tak úplně nemáš, ale to už se tu dostáváme hodně do offtopicu. Původně jsem chtěl zareagovat už ve vlákně u Šumavy, ale jak jsem byl hned poté na Kanárech a v Portugalsku, tak jsem to nějak zazdil. A jak říkám, nenávisti už bylo na fórech dost, tak jsem to nechtěl dár rozdmýchávat a spíš se soustředit na jiné věci...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » pon 20.06.2022 20:48

Jaktože " ... až tak úplně nemáš ..."?! Pravidlo SPR (54.1.1) buď platí, anebo neplatí. To jako bys řekl, že ta ženská až tak těhotná není. Prostě buď je, anebo není. :-)
" ... A jak říkám, nenávisti už bylo na fórech dost ..."
Ale já přece žádnou nenávist tady k nikomu nemám (ani nešířím), natož k tobě, Petře.
ps: jinak dobrou, ještě si dám flexi servis a jdu spát, harmonogram na zítřek mi začíná dřív než v Hustopečích :-)
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod PLuto » pon 20.06.2022 20:52

Tomáš píše:Jaktože " ... až tak úplně nemáš ..."?! Pravidlo SPR (54.1.1) buď platí, anebo neplatí. To jako bys řekl, že ta ženská až tak těhotná není. Prostě buď je, anebo není. :-)
" ... A jak říkám, nenávisti už bylo na fórech dost ..."
Ale já přece žádnou nenávist tady k nikomu nemám (ani nešířím), natož k tobě, Petře.
ps: jinak dobrou, ještě si dám flexi servis a jdu spát, harmonogram na zítřek mi začíná dřív než v Hustopečích :-)

Tohle ale není jediný článek, který SPR obsahují...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » pon 20.06.2022 21:13

K tiskovkám Erika nic?
To forum je fakt na umření :cry:
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod PLuto » pon 20.06.2022 21:17

S tiskovkama Erika já nemám nic společného.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » pon 20.06.2022 21:41

Chápu, jiný hrníček, úplně cizí tým 8-)
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2022