a) k tomu nic nemám
b) předpisy si myslim, že by se teda nijak zásadně už měnit neměly. Rally1 je a mělo by bejt VIP a taky tomu odpovídá cena a počet, bohužel. Tady pokud něco měnit, tak směrem k finančním úsporám ve směrech kde to jde, aby M-Sport nemusel hrát třetí housle (a nikdo další nejspíš ani nenaskočí). Jednotný auto typu NASCAR rozhodně ne, to by si jako někdo určenej udělal firmu na dělání Rally1 aut? To by jako někoho pak bavilo? A teď neberu diváky, který by sedli jen k tomu WRC+ a to ještě jen tehdy, když by se to jelo v jejejich lokalitě. Rally2 si troufnu tvrdit, že je za dlouhou dobu výborně vymyšlená kategorie, kde by se neměly zásadní změny dělat a ohledně hybridu se negativně vyjadřoval i Hrabánek - to je kategorie aut na kšeft a cokoliv navíc to zbytečně prodraží a zkomplikuje i technicky - to snad nikdo nemůže chtít ne? Výrobce určitě ne a budoucí provozovatel ještě míň. Rally3 a 4 je taky koukatelný, cenovou náročnost nedokážu posoudit, je to prostě drahej sport.
c) Kalendáře - tady to bude hodně o politice a tom, kdo komu kolik přispěje. Tady bych žádnou koncepci moc nečekal, i když by byla samozřejmě dobrá
d) seriál ať klidně je, rád se kouknu, ale že by to mělo bejt něco, co nějak dramaticky zvýší dosah si teda nemyslim. WRC+ mi přijde jako dobrý, i když je samozřejmě vždycky co zlepšovat. Ale za 11 Euro na měsíc? To člověk vyplázne za lístek do kina na 2 hodiny obdobně. Já teda osobně sleduju co jde, člověk vidí všechno důležitý. V kombinaci s výsledkama a soc. sítěma si moc už nedokážu představit, co bych měl chtít víc. Zkrácení rozestupů mezi autama bych uvítal kvůli tomu, aby bylo vidět víc Rally2 (to souhlasim s Rosselem), na druhou stranu by to logicky znamenalo víc přepínání mezi autama. Téma Ogier se mohlo úplně v pohodě dostat k divákovi, kdyby režie fungovala - tohle ale neni nic co by stálo nějaký extra peníze. Žádný extra bonusový vložky vložený někam doprostřed nechci. Kvalifikace určitě ano, to mi přijde jako férovej rozstřel, aby nebyl ten nejlepší uměle zpomalenej na šotolině. Navíc by to bylo zajímavý i pro diváka.