Přiznám se, že jsem lehce zděšen úrovní, na které se občas pohybuje diskuse. Měsíc a půl jsem tady nepřispěl a přiznám se, že díky řadě tendenčních příspěvků, různých fabulací a až určité hysterie, které se strhla zejména kolem podniku MS v Česku, už ani moc chuti přispívat nemám. Co ale považuji za hranou, jsou urážky vedené jen proto, že má člověk odlišný názor. Když jsem tady popisoval, jak byl kamarád - závodník zděšen chybným páskováním na zlínské městské RZ a použil jeho přímou řeč "to si děláš zadek", tak ono "děsivé" slovo bylo hyperkorektně vytečkováno. Když na regulérní a slušně vyjádřený názor (Melli) se reaguje nechutnými invektivami typu, že měl dotyčný špatné dětství (o příspěvku ostatně svědčí i množství vykřičníků a velkých písmen), tak se nic neděje. Proto, že dotyčný drží linii hlavního přispěvatele tohoto fóra? Nevím, každopádně výše zmíněné mně nutí přemýšlet, jestli mám v této společnosti nadále zůstávat ...
ps: chtěl jsem ono slovo napsat v původní podobě, ale po odeslání mi to automaticky vyhodilo pár teček. Hyperkorektnosti sláva, urážky (jsou-li vedeny v místním zájmu) povoleny!