Central European Rally (ex 3-Städte)

Re: Central European Rally (ex 3-Städte)

Nový příspěvekod lubos » pon 17.10.2022 13:25

Melli píše:Tak zivot se netoci jen kolem Barumky ze jo, alespon bude na stejne startovaci care jako ostatni souteze...

Ano, život se netočí kolem Barumky, nicméně další část Tvého sdělení je TOTÁLNĚ mimo mísu!!! Měl jsi asi špatné dětství, když se teď musíš takto projevovat!! Chápeš Ty vůbec, že národní autorita zaplatí takovou raketu, že ani ty ostatní soutěže být nemusí!!! A vypisovat mistrák (např.) se čtyřmi závody je šílenost; jakou hodnotu by v takovém případě měl titul??
lubos
A/5

Nový příspěvekod Melli » pon 17.10.2022 22:26

Detstvi jsem mel krasne, takze muzes byt v klidu, neboj. Nejsem naivni, abych veril tomu, ze vsechny souteze dostavaji extra velke prispecky na usporadani.
Melli
N/1

Nový příspěvekod lubos » úte 18.10.2022 05:22

Melli píše:Detstvi jsem mel krasne, takze muzes byt v klidu, neboj. Nejsem naivni, abych veril tomu, ze vsechny souteze dostavaji extra velke prispecky na usporadani.

I kdybys dětství neměl šťastné, stále budu v klidu; o ten se FAKT nemusíš starat. Proč by měly všechny soutěže dostávat stejný příspěvek?? Barumka je součástí ME a historicky (pokud se udělovaly koeficienty) měla v tomto šampionátu TOP úroveň (kterou si zachovala i v IRC). Proto budu plédovat, aby taková/é soutěž/e měla/y seriózní příspěvek AČR, MŠMT, příslušného kraje, ... . Jen tak jde zaručit slušnou úroveň a soutěž nebude kravským dostihem. A všechno toto bude úhradou části nákladů CER WRC českou národní autoritou ohroženo. Zbydou jenom sebestředně ředitelovaná Bohemka, možná sponzorsky dobře pokryté Hustopeče a .... !!
lubos
A/5

Nový příspěvekod Melli » úte 18.10.2022 14:33

Ty TY jsi se zacal starat o me detstvi, to zaprve. A nikde jsem nenapsal, ze by meli dostavat vsechny souteze stejne. Jen je smutne, ze barumka dostane nekolikanasobne vice penez, nez ostatni, nektere nedostanou vubec nic. Ale to nepochopi nekdo, kdo vidi jen barumku a nic jineho. Vic nemam co rict
Melli
N/1

Nový příspěvekod PLuto » úte 18.10.2022 23:23

Tak ono je celkem logické, že když budeš pořádat koncert Londýnského filharmonického orchestru, tak tě to vyjde na trochu jiné finanční náklady, než když si pozveš nějakou lokální vesnickou kapelu. Ale obě akce budou mít také rozdílný dopad ať už ekonomický na infrastrukturu k tomu napojenou (ubytování, restaurace, palivo, obchody apod), tak samozřejmě i mediální (a to nejen lokálně) a nesmímě zapomenout ani na prestiž.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » stř 19.10.2022 06:38

Přiznám se, že jsem lehce zděšen úrovní, na které se občas pohybuje diskuse. Měsíc a půl jsem tady nepřispěl a přiznám se, že díky řadě tendenčních příspěvků, různých fabulací a až určité hysterie, které se strhla zejména kolem podniku MS v Česku, už ani moc chuti přispívat nemám. Co ale považuji za hranou, jsou urážky vedené jen proto, že má člověk odlišný názor. Když jsem tady popisoval, jak byl kamarád - závodník zděšen chybným páskováním na zlínské městské RZ a použil jeho přímou řeč "to si děláš zadek", tak ono "děsivé" slovo bylo hyperkorektně vytečkováno. Když na regulérní a slušně vyjádřený názor (Melli) se reaguje nechutnými invektivami typu, že měl dotyčný špatné dětství (o příspěvku ostatně svědčí i množství vykřičníků a velkých písmen), tak se nic neděje. Proto, že dotyčný drží linii hlavního přispěvatele tohoto fóra? Nevím, každopádně výše zmíněné mně nutí přemýšlet, jestli mám v této společnosti nadále zůstávat ...
ps: chtěl jsem ono slovo napsat v původní podobě, ale po odeslání mi to automaticky vyhodilo pár teček. Hyperkorektnosti sláva, urážky (jsou-li vedeny v místním zájmu) povoleny! :(
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Karbonyl » stř 19.10.2022 08:38

Ty obecné vulgarity filtruje forum strojově. Na vykřičníky a barumku zatím naprogramované není :P
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » stř 19.10.2022 10:45

Neschovávat se, prosím, za stroj ...
Poprvé (v létě) se mi "pr.el" zobrazila celá, teprve pak to tomu stroji někdo řekl, že je to "škaredé" slovíčko. Urážet někoho, že měl špatné dětství, ten stroj asi nezvládne, to by měl řešit nějaký člověk. Ale možná to mám trochu jinak nastavené a pro ostatní jsou urážky tohoto typu v normě.
ps: jinak o barumce z mé strany nebylo ani slovo, to už jste zase moc vztahovační ;)
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod lubos » stř 19.10.2022 11:05

Hyperkorektnosti sláva, ale ve smyslu tohoto prohlášení se dovolávám, aby "nějaký člověk" řešil reakci na "jedovatou slinu"; jeden se pozastavuje nad více vykřičníky, ale víc teček na konci věty považuje za přijatelné. Ponechávám stranou hodnocení, že jsem použil nechutnou invektivu či urážku. Opět asi schizofrenie a pokus o falešnou korektnost.
Ve všech jazycích má slovo svůj význam; nelze pominout (mnou napsané) slovíčko asi a na takto zdeformovaném výkladu věty/příspěvku postavit svoji reakci.
Já bych, za použití stejné "optiky", mohl považovat za urážku, že držím linii hlavního přispěvatele tohoto fóra. Asi bude pravdou, že to máš jinak nastavené, když nechceš tyto rozdíly vnímat a následně podle toho reagovat. Téměř závěrečný výkřik, že urážky (jsou-li vedeny v místním zájmu) jsou povoleny, bych taky mohl, pokud bych to měl "jinak nastavené", považovat za urážku. Ale což, v životě jsem si musel vyslechnout názory stovky podobně vnímavých spoluobčanů a zůstávám tolerantním. Oponenturu totiž nevnímám jako útok nebo urážku.
lubos
A/5

Nový příspěvekod Tomáš » stř 19.10.2022 20:06

Na to vůbec nemíním reagovat, každý ať si udělá představu sám.
Tomáš
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2023