Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod Pepé » stř 09.08.2023 19:39

Seda 25 píše:Myslíte že v Malenovicich pod hradem bude vysekane a vysecene to místo pro divaky jak je namalované v programu? Já vím je ještě týden čas dík za odpověď

Tam není co sekat tam je chodník. Možná si vyber jiné místo. Tam buď budeš úplně vepředu nebo to uvidíš z dálky.
Pepé
N/1

Nový příspěvekod zhor » stř 09.08.2023 22:11

Tonda H píše:Jestli to náhodou autor nemyslel opačně, že by to chtělo na barumce neprudit lidi hodinu a půl před průjezdem :D

Přesně takhle jsem to myslel, kdy u nás je trať uzavřena většinou 2 hodiny předem, a během těch dvou hodin, už většina pořadatelů nedovolí chodit divákům po trati. Těch 30 minut před startem mi přijde tak akorát.
zhor
N/1

Nový příspěvekod Červ » čtv 10.08.2023 08:47

honzik12 píše:Ok polozim dalsi otazku na kolik vyjde barumka s vozem R5 cca?

To je hodně široký pojem... Ale základ je jednoduše dohledatelný na netu

Nějaká nabídka na pronájem někde na netu (speciální cena)... https://rallycarsforsale.net/ads/skoda-fabia-r5-50/
+ hádám, že budeš chtít klidně třeba 100 km test...
Na netu najdeš spotřebu 60l/100 km a cenu nějakého 102 oktanu kolem 100 Kč/l = 20 tis. na beznín
With 0-100km acceleration times estimated at less than four seconds, the Fabia R5 can rub shoulders with some of the world's best supercars in that regard. It also has supercar fuel economy, consuming 60l/100km

Závodní palivo GULF RACING 102 (sud 54 litrů)
Cena za litr: od 94,- bez DPH / litr

startovné si dohledáš ... cca 35 tis.
Pak to chce nějaké pneumatiky ... 16 kusů je limit na závod, ale asi to bude chtít třeba další sadu na test... cenu nadhodím třeba 9 tis. / guma
Hankook Ventus Z209 T3 – Extra tvrdá pneumatika (18 palců). 8 117 Kč

No a pak záleží, co tomu kde uděláš (jakože něco tomu prakticky určitě uděláš :D ) a co za další servis k tomu chceš - určitě to bude chtít udělat alespoň nějaký polep třeba, možná nějaké kartičky, když už máš tu R5. V něčem a nějak to musíš odtrénovat. Možná přijede hodně kamarádů, tak jim budeš chtít zaplatit alespoň vstup, když už tě sponzorují a třeba nějak pohostit. Co nějaké umbrella girls - máš přece R5, tak to nebudeš flákat. Třeba nějaké fotky/videa na památku. Jezdíš v R5, tak bys mohl mechaniky pozvat alespoň na pizzu a pivko... :D
Červ
A/5

Nový příspěvekod sevca » čtv 10.08.2023 09:18

Tak jsem si projel RZ Hvozdná a vidím že pořadatelé dělají vše proto, aby snížili atraktivitu závodu pro fanoušky ! Pod rybníkem (místo, kde to rozbil Arai) je na zemi nastříkaný retardér !!! Pokud tedy chcete vidět nějaké rychlé a atraktivní místo tak musíte bohužel hledat jinde ... :( :( :(
sevca
Rally škola

Nový příspěvekod stanm3 » čtv 10.08.2023 09:35

Bylo by celkem fér zakreslit retardéry do map. Nikdy jsem moc nepochopil, proč tomu tak není.
stanm3
N/1

Nový příspěvekod dalva » čtv 10.08.2023 10:29

sevca píše:Tak jsem si projel RZ Hvozdná a vidím že pořadatelé dělají vše proto, aby snížili atraktivitu závodu pro fanoušky ! Pod rybníkem (místo, kde to rozbil Arai) je na zemi nastříkaný retardér !!! Pokud tedy chcete vidět nějaké rychlé a atraktivní místo tak musíte bohužel hledat jinde ... :( :( :(
Po loňské diskuzi naprosto jasná věc,zcela očekávané zabití flat out místa, stejně jako na jiných místech již v minulosti.Lze to pochopit ze strany pořadatele jako záruku zvýšení bezpečnosti diváků, jediné nepochopitelné je ten "teplý bonz" ze strany fanouška/ů
dalva
Rally škola

Nový příspěvekod M.Y.S. » čtv 10.08.2023 11:26

sevca píše:Tak jsem si projel RZ Hvozdná a vidím že pořadatelé dělají vše proto, aby snížili atraktivitu závodu pro fanoušky ! Pod rybníkem (místo, kde to rozbil Arai) je na zemi nastříkaný retardér !!! Pokud tedy chcete vidět nějaké rychlé a atraktivní místo tak musíte bohužel hledat jinde ... :( :( :(

A nemáte náhodou na mysli retardér, který je za mostkem a je tam nakreslený už od Kopné? ;)
Rallye design
M.Y.S.
N/3

Nový příspěvekod sevca » čtv 10.08.2023 12:06

Ne ne. Mám na mysli retardér, který tam bude příští týden v sobotu ;)
sevca
Rally škola

Nový příspěvekod stanm3 » čtv 10.08.2023 13:07

Dotaz k online mapam - nebyly minuly rok postaveny na podkladech z mapy.cz? nebo si to jen spatne pamatuji?
stanm3
N/1

Nový příspěvekod Walach » čtv 10.08.2023 16:56

dalva píše: Po loňské diskuzi naprosto jasná věc,zcela očekávané zabití flat out místa, stejně jako na jiných místech již v minulosti.Lze to pochopit ze strany pořadatele jako záruku zvýšení bezpečnosti diváků, jediné nepochopitelné je ten "teplý bonz" ze strany fanouška/ů

vydržet rok takhle kyselý a ještě v totální iluzi, to je opravdu výkon
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2023