Pánové a dámy od Barumky, letošní ročník se vyvedl náramně a vám všem za to patří velký dík.
I když tím mnohým lezu na nervy, přesto musím znovu zmínit jednu skutečnost, která mi hnula žlučí. Jedná se o ono "zmedializované" místo na Hvozdné. Nejde vůbec o to, že jsem se tam osobně nedostal, protože jsem uvěřil bájím o retardéru. Erzetu jsem si užil mnohem více v jiných místech. Jde o to, že se tady vedly plamenné řeči o nebezpečnosti místa, o neukázněných divácích stojících "na ráně na tečně ven" v zakázaném prostoru, vzduchem poletovaly žluté karty od FIA a člověk se až skoro začal bát, že dojde k hermetickému uzavření místa či nedejbože ke zrušení soutěže (přeháním).
Já pak kouknu na první video
https://www.youtube.com/watch?v=k-38_mA ... BmbGF0b3V0 (imho naprosto skvělé) a první, co mě praští do očí, je množství diváků v zakázáném prostoru "u Araie". Řekl bych, že jich tam bylo mnohem více než vloni. 100x nám v tomto vláknu říkali - nestůjte v takových místech, nestůjte v v takových místech. Ale je to marný, je to marný....je to marný. Ponaučil se někdo? Hlídal to tam vůbec někdo? Jen se ptám a už mlčím