Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Re: Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Nový příspěvekod Seda 25 » pon 03.04.2023 11:23

Ahoj já to teď viděl na videonovinkach otáčení tam je ale přišlo mi že mimo hlavní trať. Jinak co v tom pořadu říkají jezdci asi by se taková rz neměla jet jako poslední nebo to udělat tak aby si co nejmíň prekazely na RZ.
Seda 25
N/1

Nový příspěvekod Pavelondrej » pon 03.04.2023 15:06

Seda 25 : místo se nachází na rz Vidče konkrétně zde 49°25'53.035"N, 18°5'39.336"E . Letos tam byl dobrý přístup ze dvou směrů , proto tam bylo letos tolik lidí. Někdy se tahle část jezdí jako rz Bystřička, ale díky horšímu přístupu se musí jít až dole od obce Vidče.
Pavelondrej
N/1

Nový příspěvekod Mates » pon 03.04.2023 21:02

Seda 25 píše:Ahoj já to teď viděl na videonovinkach otáčení tam je ale přišlo mi že mimo hlavní trať. Jinak co v tom pořadu říkají jezdci asi by se taková rz neměla jet jako poslední nebo to udělat tak aby si co nejmíň prekazely na RZ.

To je vlastně jedno kde se otáčel, prostě jízda v protisměru...z toho videa/těch videí je navíc jasně vidět, že rozhodně nic nepřestřelil (z jízdy na jedničku to ani moc dle mého nešlo)...ale prostě zapomněli jet ven a rychle to řešili otočením přes ručku. Nevěřím tomu, že by za tak krátký čas stihli kontrolovat zrcátka a věděli/viděli, navíc v těch závodních, kde je vidět kulové...ale pro sporťáky historka dobrá a že tohle zůstalo bez trestu (adekvátní prohřešku alespoň pentle a pád na 2.-3. místo), teď se na to každý vy...kašle a raději to na sílu bude otáčet/couvat na okruhovkách, když to přece prošlo Pechovi...smrdí to průserem do budoucna.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mates » pon 03.04.2023 21:04

PS: Kdy pořadatel odstraňuje z místních komunikací anticuty/balíky/zákazy vjezdů? Já jen že na RZ/okolo je toho pořád opravdu hodně a ... taky to není úplně bezpečné ty anticuty, případně balíky, které v pár místech zúžují místní komunikaci dost výrazným způsobem (byly hozeny na straně), nemluvě o zákazech vjezdů a slepých ulicích, kterých je všude po okolí taky dost. Jako neznalý rally bych byl hodně zmatený...a asi i naštvaný, objíždět to někde kotěhůlkama zbytečně.
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mates » pon 03.04.2023 21:08

A protože onboardů není nikdy dost, tak Renda Dohnal s Romanem Švecem a druhá Choryň zde:

phpBB [video]
Mates
S2000

Nový příspěvekod PLuto » pon 03.04.2023 23:56

phpBB [video]
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod DoN » úte 04.04.2023 07:14

Mates píše:PS: Kdy pořadatel odstraňuje z místních komunikací anticuty/balíky/zákazy vjezdů? Já jen že na RZ/okolo je toho pořád opravdu hodně a ... taky to není úplně bezpečné ty anticuty, případně balíky, které v pár místech zúžují místní komunikaci dost výrazným způsobem (byly hozeny na straně), nemluvě o zákazech vjezdů a slepých ulicích, kterých je všude po okolí taky dost. Jako neznalý rally bych byl hodně zmatený...a asi i naštvaný, objíždět to někde kotěhůlkama zbytečně.

V nedeli jsem premyslel nad tim samym, kdyz jsme jeli na RZ a misty byly po sobote jeste baliky kolem cesty, ale hlavne ty cedule se slepou ulici, ktere uz davno neplatily.

A kdyz mi jeste v nedeli dopoledne psal znamy, ze potrebuje pres Dusnou, jestli se dostane, tak me napadlo, ze by vubec nebylo od veci, kdyby kazdy poradatel rally mel v hlavnim menu zalozku "UZAVRENE CESTY" (ci podobne), kde by bylo prehledne vypsano, ktere useky a kdy budou uzavreny. Samozrejme my si to dohledame, ale chtit po nekom, koho rally nezajima a jen obtezuje, aby si studoval mapy v kombinaci s harmonogramem, to chceme asi trochu moc.
www.rallyphotos.cz
DoN
Rally škola

Nový příspěvekod Mates » úte 04.04.2023 07:19

Já si myslím, že to je věc, která obyčejné lidi štve ze všeho nejvíc a že by o ně v tomto mělo být opravdu postaráno, ať příště nedělají problémy s tím, že se u nich nějaká rally jede. Protože ještě dnes ráno je u letiště na Juřinku cedule slepá ulice :!: Balíky, které na pár místech ještě zúžují cestu asi chápu, že to nějakou dobu trvá posvážet ze všech RZ, ale i ty anticuty jsou pro normální smrtelníky nebezpečné, ovšem ta slepá, to je trochu na prd a myslím, že to může být do budoucna jeden z důvodů, proč nás někde nenechají závodit ...
Mates
S2000

Nový příspěvekod Walach » úte 04.04.2023 12:17

No vylhal se z toho Václav moc hezky, to se musí nechat.

play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Walach » úte 04.04.2023 12:26

DoN píše:V nedeli jsem premyslel nad tim samym, kdyz jsme jeli na RZ a misty byly po sobote jeste baliky kolem cesty, ale hlavne ty cedule se slepou ulici, ktere uz davno neplatily.

A kdyz mi jeste v nedeli dopoledne psal znamy, ze potrebuje pres Dusnou, jestli se dostane, tak me napadlo, ze by vubec nebylo od veci, kdyby kazdy poradatel rally mel v hlavnim menu zalozku "UZAVRENE CESTY" (ci podobne), kde by bylo prehledne vypsano, ktere useky a kdy budou uzavreny. Samozrejme my si to dohledame, ale chtit po nekom, koho rally nezajima a jen obtezuje, aby si studoval mapy v kombinaci s harmonogramem, to chceme asi trochu moc.

Mates píše:Já si myslím, že to je věc, která obyčejné lidi štve ze všeho nejvíc a že by o ně v tomto mělo být opravdu postaráno, ať příště nedělají problémy s tím, že se u nich nějaká rally jede. Protože ještě dnes ráno je u letiště na Juřinku cedule slepá ulice :!: Balíky, které na pár místech ještě zúžují cestu asi chápu, že to nějakou dobu trvá posvážet ze všech RZ, ale i ty anticuty jsou pro normální smrtelníky nebezpečné, ovšem ta slepá, to je trochu na prd a myslím, že to může být do budoucna jeden z důvodů, proč nás někde nenechají závodit ...

Hlavně to s připomínkami moc nepřehánějte, ať vám Jaromír s komplexem spasitele nezačne vypisovat že:
- jste nevděční remcalové
- si máte uspořádat vlastní rally
- to dělá stejně pro vás a takhle se mu odvděčíte

Ověřeno vlastní zkušeností 8-)
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2023