Seda 25 píše:Ahoj já to teď viděl na videonovinkach otáčení tam je ale přišlo mi že mimo hlavní trať. Jinak co v tom pořadu říkají jezdci asi by se taková rz neměla jet jako poslední nebo to udělat tak aby si co nejmíň prekazely na RZ.
Mates píše:PS: Kdy pořadatel odstraňuje z místních komunikací anticuty/balíky/zákazy vjezdů? Já jen že na RZ/okolo je toho pořád opravdu hodně a ... taky to není úplně bezpečné ty anticuty, případně balíky, které v pár místech zúžují místní komunikaci dost výrazným způsobem (byly hozeny na straně), nemluvě o zákazech vjezdů a slepých ulicích, kterých je všude po okolí taky dost. Jako neznalý rally bych byl hodně zmatený...a asi i naštvaný, objíždět to někde kotěhůlkama zbytečně.
Mates píše:Tohle je prostě za mě vtipné a výsměch všem posádkám...
https://app-cdn.sportity.com/18891e40-8014-4b02-8c8e-eed22764c260/99c03aae-bd4c-4212-aed2-c572563905b8_2.2_STW%20Decision%20No%201.pdf
DoN píše:V nedeli jsem premyslel nad tim samym, kdyz jsme jeli na RZ a misty byly po sobote jeste baliky kolem cesty, ale hlavne ty cedule se slepou ulici, ktere uz davno neplatily.
A kdyz mi jeste v nedeli dopoledne psal znamy, ze potrebuje pres Dusnou, jestli se dostane, tak me napadlo, ze by vubec nebylo od veci, kdyby kazdy poradatel rally mel v hlavnim menu zalozku "UZAVRENE CESTY" (ci podobne), kde by bylo prehledne vypsano, ktere useky a kdy budou uzavreny. Samozrejme my si to dohledame, ale chtit po nekom, koho rally nezajima a jen obtezuje, aby si studoval mapy v kombinaci s harmonogramem, to chceme asi trochu moc.
Mates píše:Já si myslím, že to je věc, která obyčejné lidi štve ze všeho nejvíc a že by o ně v tomto mělo být opravdu postaráno, ať příště nedělají problémy s tím, že se u nich nějaká rally jede. Protože ještě dnes ráno je u letiště na Juřinku cedule slepá uliceBalíky, které na pár místech ještě zúžují cestu asi chápu, že to nějakou dobu trvá posvážet ze všech RZ, ale i ty anticuty jsou pro normální smrtelníky nebezpečné, ovšem ta slepá, to je trochu na prd a myslím, že to může být do budoucna jeden z důvodů, proč nás někde nenechají závodit ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník