Všichni historici
gonzo píše:Přidělování časů v RZ 1 tentokrát rozhodlo o vítězi 2WD. Nevím proč aspoň R.Dohnal a K. Zpěvák nedostali čas Štefana, když
tihle 3 jezdci se celou soutěž honili mezi sebou.![]()
Mates píše:Hlavně že budeme nadávat na Štochla jaký je to ko*ot a budeme mu brát licenci. Ale v případě Vaška Pecha je to naprosto v pořádku a ještě ho necháme vyhrát závod. Řády platí pro všechny stejně...ještě že neexistuje video, kde je zřetelné jejich jasné porušení a v kombinaci s oznámením ředitele, viz. níže, vyznívají všechny okolnosti velmi úsměvně...: https://app-cdn.sportity.com/18891e40-8014-4b02-8c8e-eed22764c260/c6ce828d-e3a1-470c-b78a-2917357ab3f5_3.3_CoC%20communications%20no%203.pdf
Ještě budeme Vaška oslavovat jako vítěze. Udělat tohle Kopecký, tak se to bude řešit ještě rok...
Polemizovat o sportovních komisařích kdekoliv na světě nechci, ale podle mne ty pro názor, že tahle situace nesmí zůstat bez trestu, nemáš oporu v řádech. Nebyl jsem na místě, ale z videa, co jsem vidělPLuto píše: Podle mého názoru tento přestupek NESMÍ zůstat bez trestu. Můžeme se bavit o tom, jestli mělo přijít napomenutí, pokuta, časová penalizace nebo vyloučení - tohle všechno je na debatu a výsledek není tak jednoznačný. Ale neudělit za tento přestupek žádný trest je podle mě obrovská chyba. A jen pro zajímavost, hlavní sportovní komisař je ta samá osoba, která stála za penalizací pro Gryazina na Rally Hungary po nezastavení u Hercziga...
Ne v poho, říkám, že jsem tam nebyl. Viděl jsem to video, kde je nájezd zakrytý, takže jsem to špatně pochopil, myslel jsem, že to bylo obráceně. Pokud to bylo tak, jak říkáš, moje poslední věta skutečně nedává smysl a celé je to trochu jinak a je zřejmé, že to byl omyl. Nicméně platí to, že jednoznačnou oporu v řádech trest nemá.Mates píše:Ta poslední věta mi vůbec nedává smysl. Byl jsi na tom místě Karle? Protože buď se jelo rovně do dalšího okruhu nebo vpravo ven...tam jako není vůbec o čem. A nepředpokládám, že Ášín na jedničku přestřelil zatáčku, sorry...prostě jel do dalšího kola a uvědomil si to pozdě. Řeči o tom, že se rozhlédl, podíval do zrcátek a nikoho neohrozil...kdyBěhem těch 0,2s co hned tahal za ručku a otáčel se do protisměru RZ
V závodních zrcátkách, ve kterých je s prominutím vidět kulový
To jsou možná výmluvy dobré pro sporťáky. A to opravdu nefandím ani jednomu z trojice pilotů na stupních, abych někoho protěžoval.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků