Novinky v ME 2023

Re: Novinky v ME 2023

Nový příspěvekod DannyS2000 » pát 24.02.2023 19:02

Vypadá to slušně,ale kolik se ukáže jezdců ve Zlíně?
DannyS2000
N/1

Nový příspěvekod Gurun » pát 24.02.2023 20:03

PLuto píše:A to ještě pořád není všechno ;)

Jako po tom všem, co tu přestavuješ(te) si říkám, že lepší už to být nemůže a Ty napíšeš, že to pořád není všechno. Mám pocit, že už teď je to nejlepší ročník co kdy byl a tím myslím i vč. IRC.
Gurun
A/5

Nový příspěvekod Pavelondrej » pát 24.02.2023 20:40

Už teď ta Evropa vypadá velmi zajímavě a to mě napadají další a další jezdci kteří by mohli jet. Jen doufám že aspoň většina té špičky pojede komplet ERC a né jen první 3 závody. Po minulé sezóně , která byla hlavně z pohledu obsazení velký propadák to vypadá opět na velmi hodnotný a zajímavý šampionát s mnoha rychlými a talentovanými jezdci.
Pavelondrej
N/1

Nový příspěvekod Peperoma » pát 24.02.2023 23:41

PLuto píše:A to ještě pořád není všechno ;)

Zdravím, taky přidám pár jmen do teoretické roviny :) :)
Na zahraničních Rally fórech se spekuluje o jménech jako: Crugnola (IT), Pryce (GB). Oba jako lonští mistři svých zemí, by jistě byli kvalitní obohacení již tak kvalitně vypadajícho ročníku ERC.
Další skupinkou do počtu by mohli navrátilci Tempestini, Campadelli. Osobně, si myslím že páté auto od MRF bude právě pilovat Campadelli.
Na konec bych se zasnil nad skloňovanou účastí hvězd MS: Paddona nebo Østberga.

Tak snad některé uvažované posádky se objeví na startu ME a neskončí plány na nedostatečném budgetu. ;) ;)
Peperoma
N/1

Nový příspěvekod Mates » ned 26.02.2023 16:33

Objeví ;)
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod PLuto » pon 27.02.2023 12:13

DannyS2000 píše:Vypadá to slušně,ale kolik se ukáže jezdců ve Zlíně?

Tak ono u spousty lidí je to tak, že plány na začátku jsou nějaké, ale pak se to vyvíjí. Řada z nich má budget třeba na pět závodů a podle průběhu sezóny buď dokážou sehnat zbytek nebo se radši připraví na další sezónu. A třeba nějaká větší havárie je taky zásah do rozpočtu. Každoročně bývá na začátku sezóny našlapaná startovka a postupem roku to odpadá. Tak to prostě je...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 27.02.2023 12:14

Gurun píše:Jako po tom všem, co tu přestavuješ(te) si říkám, že lepší už to být nemůže a Ty napíšeš, že to pořád není všechno. Mám pocit, že už teď je to nejlepší ročník co kdy byl a tím myslím i vč. IRC.

Zatím to k tomu směřuje.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 27.02.2023 12:17

Pavelondrej píše:Už teď ta Evropa vypadá velmi zajímavě a to mě napadají další a další jezdci kteří by mohli jet. Jen doufám že aspoň většina té špičky pojede komplet ERC a né jen první 3 závody. Po minulé sezóně , která byla hlavně z pohledu obsazení velký propadák to vypadá opět na velmi hodnotný a zajímavý šampionát s mnoha rychlými a talentovanými jezdci.

Jj, jak už jsem napsal před chvílí, budget není nekonečný a řada jezdců to má skutečně tak, že nemá zatím rozpočet na všechny závody, ale jen vybrané. Navíc ten kalendář mnohdy není úplně nejšťastněji naplánovaný, kdy je mezi závody relativně krátká pauza. Loňská sezóna nebyla žádný zázrak, mohl za to příchod nového promotéra a jeho absolutní nekomunikace před začátkem sezóny a nejistota, co teda vlastně bude. V podstatě to zachránilo MRF, bez něj by v šampionátu skoro nikdo nezbyl. I letos do toho MRF hodně investuje, navíc se přidávají jezdci, kteří měli v plánu zapojit se už dřív, ale z různých důvodů to nevyšlo. Každopádně to vypadá na hodne zajímavou sezónu.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 27.02.2023 12:24

Peperoma píše:Zdravím, taky přidám pár jmen do teoretické roviny :) :)
Na zahraničních Rally fórech se spekuluje o jménech jako: Crugnola (IT), Pryce (GB). Oba jako lonští mistři svých zemí, by jistě byli kvalitní obohacení již tak kvalitně vypadajícho ročníku ERC.
Další skupinkou do počtu by mohli navrátilci Tempestini, Campadelli. Osobně, si myslím že páté auto od MRF bude právě pilovat Campadelli.
Na konec bych se zasnil nad skloňovanou účastí hvězd MS: Paddona nebo Østberga.

Tak snad některé uvažované posádky se objeví na startu ME a neskončí plány na nedostatečném budgetu. ;) ;)

Tak konkrétně třeba Crugnola byla chyba, kdy si to lidi popletli s Nucitou. Andrea Crugnola by rád jel jakýkoliv mezinárodní šampionát, ale je rád, že dá dohromady budget na italský mistrák... Osyan Price o startech v ME jednal, stejně jako třeba Ruairi Bell nebo v nedávné minulosti Matt Edwards. Co se týká Tidemanda, s tím jsem mezi těmi pěti auty od MRF nepočítal. Věděl jsem, že pojede, ale počítal jsem s tím, že to bude s jinou značkou pneumatik.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 27.02.2023 12:25

Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2023