hej-hou píše:Tak to asi každý sledujeme jinou rally. A jelikož je z tvých příspěvků cítit jistá jednostranost, je zbytečné se o tom dál bavit...a když s fanoušky nemáš problém, proč se do nich navážíš?
Já jsem teda bohužel na nevhodné chování u RZ i na internetu narazil pouze u Ášín fans. A to podotýkám, že nejsem fanouškem ani jedné strany. Jen nemám rád, když se lidé u RZ chovají jako na fotbalovém zápase, kdy se jde kolikrát až nesmyslně do krve. Ti v tričku Motorsport Kopecký nikdy nikde na Vaška při průjezdu nenadávali, natož, že by jej třeba vypískávali...tohle chování už jsem zažil předloni na Barumce u rampy při zahajovacím ceremoniálu a přišlo mi to přinejmenším nevhodné (opravdu Kopecký nemůže za to, že Pech startuje vzadu)...stejně jako chování u rampy na Valašce, kdy měl Ášín máslo na hlavě (doteď se velmi divím, že nedošlo podle řádů k okamžité diskvalifikaci, obzvlášť po vydání bulletinu a se slovy Vaška přímo v cíli RZ v rozhovoru, kde se k porušení řádů s jasným úmyslem přiznal s úplně jinými slovy, než které šly v jeho vyjádření řediteli nebo v tiskových zprávách). Nicméně minutové rozestupy na Hustopečích se každý rok budou řešit 14 dní.