Junioři jsou velká škoda, jejich průjezdy byly na atraktivních místech kořením soutěžě pro diváky. Bylo až zarážející, jakým stylem jde na limitu jet i s Rally4.
Je v plánu návrat R-GT cupu nebo je to kompletně mrtvá série?
Máme asi první oficiálně oznámenou posádku na ERC 2024. Miklós Csomós pojede se svou obvyklou Škodou Fabia Rally2 Evo a staronovým spolujezdcem Attilou Nagy, tentokrát v rámci týmu HRT (vloni servisovali vůz juniorského šampiona Maiora) a opět i s podporou pneumatik Pirelli.
Podle mě má tento projekt největší mínus v tom, že o něm skoro nikdo nevěděl. I já jsem se o něm dozvěděl tak dva týdny nazpět a když jsem se snažil zjistit nějaké informace mezi závodníky, tak o něm vůbec nikdo nevěděl. Tak jsem se holt zeptal přímo v M-Sport Poland, takže jsem nějaké informace získal. Ale drtivá většina potenciálních závodníků se o něm dozvěděla až dnes...
Walach píše:Do startu první soutěže jsou čtyři měsíce, neviděl bych to jako úplný problém
To by byla pravda v situaci, když bys uvažoval startovat s tímto autem. Nicméně je třeba si uvědomit, že jednání s "partnery" o sezóně 2024 se vede (skoro) od prázdnin. A případná změna auta reagující na nový Cup nemusí být plusem.