Rally Vyškov [RSS]

Re: Rally Vyškov [RSS]

Nový příspěvekod Mates » pon 08.09.2025 15:08

Pořádně akční shakedown letošního Vyškova ode mě:

phpBB [video]
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod PLuto » úte 09.09.2025 15:57

phpBB [video]
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod standak » pon 15.09.2025 11:51

PLuto píše:Toto mi prislo na messenger od cloveka, co tu neni zaregistrovany s otazkou: Neni to uz moc?

Obrázek
Obrázek

To první, které je paradoxně s anticutem, bylo následkem krizové situace z předchozího protahováku (viz video), tam bych úmysl nehledal.
U toho druhého bez anticutu to už "trochu" za hranou asi je. Nutno poznamenat, že tato posádka nebyla v tomto místě zdaleka jediná (opět viz video). Neznám přesně řády, takže se nechci pouštět do spekulací, ale neplatí/neplatilo, že alespoň jedna kola musí být pořád na vozovce?
FANS OSEK !!!
standak
N/1

Nový příspěvekod PLuto » pon 15.09.2025 12:31

No, já jsem se na to video taky díval (a i pak na jiná). To první je následek krizovky v předchozí zatáčce, na druhou stranu je to jasné nedodržení tratě, kdy se vymezovací značka objíždí z druhé strany. To druhé je jiný případ. Předpisy hovoří o dodržení trati, ale o tom, že by to mělo být jedním nebo dvěma koly, podle mě řády explicitně nikde nehovoří. Každopádně, zrovna letos na Vyškově bylo hodně míst, kde se katovalo skutečně fest a byly i místa, kde byly auta celým svým objemem mimo cestu. Ale takových aut bylo velké množství a kdyby se to mělo trestat, tak je tam víc penalizací, jak za retardéry.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Předchozí

Zpět na Sezona 2025