Já su teď dlouhodobě v automobilovými soutěžemi netknutém Brně, takže se ve mě mísí zlínský barumrallyfanatismus a okolní realismusHaryk píše:Karbonylu, ty snad už nejsi ze Zlína, ale z MB![]()
![]()

Já su teď dlouhodobě v automobilovými soutěžemi netknutém Brně, takže se ve mě mísí zlínský barumrallyfanatismus a okolní realismusHaryk píše:Karbonylu, ty snad už nejsi ze Zlína, ale z MB![]()
![]()
PLuto píše:a) Nemyslím si. Superspeciálka bez diváků ztrácí smysl. Jak už jsem psal, smyslem superspeciálky je nalákat na ní co nejvíc diváků. Ne je pokud možno všemi možnými způsoby odrazovat, aby tam nejezdili.
PLuto píše:b) Tohle ber z pohledu televize. Ta ti do klasické zkoušky v žádném případě nepůjde. A přeci jen, když más dobře postavený harmonogram a supespeciálku na začátku nebo naopak na konci (a před ní dostatečný prostor na srovnání pole), tak máš téměř jistotu, že se to pojede. To, že se tam někdo rozbije, je už riziko povolání. Navíc, na Monte se pokračovalo, ale tam dojeli na krátkou dobu uzavírky tratě.
PLuto píše:c) Ať postavíš startovku jak chceš, už minimálně kvůli prioritám to nemůže být nikdy ideální. Proto jsem rád, že se vloni poprvé podařilo prosadit, že se dvojice dávaly k sobě a nejelo to jen podle čísel. Samo to do sebe nepásne nikdy.
PLuto píše:d) Při "klasickém" modelu se dá stihnout jak dispečink při soutěži, tak i časomíra na věži.
Karbonyl píše:PLuto píše:a) Nemyslím si. Superspeciálka bez diváků ztrácí smysl. Jak už jsem psal, smyslem superspeciálky je nalákat na ní co nejvíc diváků. Ne je pokud možno všemi možnými způsoby odrazovat, aby tam nejezdili.
Nezveličuj to, oproti minulým rokům jinak postavený harmonogram není "všemi možnými způsoby"A Haryk už napsal, že tady jsou cílové skupiny, kterým tato změna vadit nebude a využijí ji. Já si dokonce naopak myslím, že loni byla divácká návštěvnost nevalná proto, že na Sosnu nic nenavazovalo.
Karbonyl píše:PLuto píše:b) Tohle ber z pohledu televize. Ta ti do klasické zkoušky v žádném případě nepůjde. A přeci jen, když más dobře postavený harmonogram a supespeciálku na začátku nebo naopak na konci (a před ní dostatečný prostor na srovnání pole), tak máš téměř jistotu, že se to pojede. To, že se tam někdo rozbije, je už riziko povolání. Navíc, na Monte se pokračovalo, ale tam dojeli na krátkou dobu uzavírky tratě.
Já neříkám, aby šla do klasické zkoušky. Říkám, že speciálka je dycky riziko. A BTW na Monte se nepokračovalo, zbytek speciálky byl zrušen a půlku přenosu vyplnila Rautenbachova rozbitá Gzára.
Karbonyl píše:PLuto píše:c) Ať postavíš startovku jak chceš, už minimálně kvůli prioritám to nemůže být nikdy ideální. Proto jsem rád, že se vloni poprvé podařilo prosadit, že se dvojice dávaly k sobě a nejelo to jen podle čísel. Samo to do sebe nepásne nikdy.
Všechno je otázkou kompormisu, zdrcnutí velké rally o celý jeden den je za nemožnost vhodného párování dvojic už z hlediska jezdců celkem dobrá nabídka
Karbonyl píše:PLuto píše:d) Při "klasickém" modelu se dá stihnout jak dispečink při soutěži, tak i časomíra na věži.
Toto není argument pro stavbu harmonogramu
Haryk píše:Hele Pluto, že tobě v Sosnové chybějí kostky a tramvajový koleje?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků