PLuto píše:Přesně tak. Víc by ty staré WRC nevydržely
Když se ten Pluto tak rozčiluje , vyvolává to ve mě naději , že snad opravdu nějaká pojedou

PLuto píše:Přesně tak. Víc by ty staré WRC nevydržely
gonzo píše:Peták má tuším někde v garáži Audi S2 s kterou jezdil a říkal až z toho bude HA tak s ní vyjede. Řekl bych, že už do třídy Klasik splňuje podmínky tak snad vyrazí. To Audi má krásný zvuk.
JirkaD píše:Za posledních deset let je to asi 115. nekoncepční krok v české rally, a tak nechápu, proč je zrovna tento přijímaný tak ostře. Když se na to podíváme s nadhledem, tak se docílilo jen toho, že může jet velký mistrák víc aut než dosud. A pokud se oprostíme od teorie za počítačem a stoupneme si někam k trati, jsem si téměř na 90 % jistý, že například takový Odložilík s WRC bude na koukání dost jiné kafe než Odložilík s R5.
JirkaD píše:Pamatuju si ještě na období svojí drobné pořadatelské činnosti a bývaly to hezké časy, když organizační výbor půl roku chystal rally a lidé na FASu pak začali ukazovat prstem která auta přijet můžou a která ne. Právě z logiky věci je letošní uvolnění krok správným směrem, protože závodní auta mají závodit, ne stát v garáži nebo jezdit pralesní ligu. Ano, majitelů vozů S2000 a R5 je mi líto, protože utratili hromadu peněz a nikdo jim neřekl, že přijde toto. Ale když poslouchám, kolik lidí z hloubi pole a z bývalého Poháru ČR je znechucených a ani si neprodlužují licenci, tak jsou určitě akutnější problémy k řešení, než zrovna povolení wrců.
JirkaD píše:Pamatuju si ještě na období svojí drobné pořadatelské činnosti a bývaly to hezké časy, když organizační výbor půl roku chystal rally a lidé na FASu pak začali ukazovat prstem která auta přijet můžou a která ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník