Tomáš píše:Předpokládám, že Pluto je většinu času v SZ, takže o počtu diváků si udělá přibližně stejnou představu jako ty z televize. Koukni sám - dnes v 21.15 by měl na Eurosportu běžet tradiční půlhodinový sestřih. Včera jsem vydržel do 1h. v noci (přednost bohužel měli nejdříve koníčci z Německa a potom dostihy z USA ... !?!), no a zdálo se mi, že jich u trati moc není. Záběry z vrtulníku určitě nádherné, kromě jednoho dvou míst, kde bylo divákůl více, ale jen sem tam někdo. Těžko říct, jestli mají Řekové teď jiné starosti nebo jsou ještě zmslaní z dob WRC.
Je pravdou, že Řekové jsou hodně zmlsaní WRC a na cokoliv jiného už z principu nejdou. Ale co jsem měl možnost vidět na kvalifikaci a pak i slyšet od lidí na RZ, tak diváků byl slušný počet porovnatelný s minulými lety. Problém řeckých tratí je ale ten, že se nedá na moc míst dostat. A mnohde jdou i oficiální příjezdy k diváckému místu (většinou 1-2 na RZ) projet jen nějakým offroadem. Ale já jsem si třeba prošel celou kvalifikační zkoušku a bylo tam celkem dost diváků. Rozhodně víc, než jsem čekal. Stejně tak mě překvapilo množství lidí na slavnostním startu. Ten se uskutečnil u památníku v Thermopylách. Je to uprostřed ničeho a kromě toho památníku tam ani nic není (kromě rozpadlých lázní obývaných uprchlíky). Tam jsem čekal, že nebude nikdo a diváků tam bylo fakt hodně.