Acropolis Rally [ERC, GRC]

Re: Acropolis Rally [ERC, GRC]

Nový příspěvekod PLuto » ned 08.05.2016 16:44

Tomáš píše:i s odpadlými Della Casou či Pieniakem. Proč nejede Tlusťák, pokud to tedy byl jen dvojitý defekt? Snad bude vědět víc insajdr Pluto ...

Della Casa planoval odstartovat do druhe etapy a taky odstartoval, po prvni zkousce mu ale odesly brzdy. To Pieniazek ani nemel v planu startovat, rozpadl se obal u prevodovky. U Tondy to bylo skutecne poskozenou nadrzi. A protoze zadny z tymu jedoucich zde Fabie R5 nemel nahradni nadrz, tak se pokracovat nedalo.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » ned 08.05.2016 16:45

Do vysledku posledni RZ zasahl smolar zavodu Ranga, kteremu haproval motor, ale hodne se propadl a prasil jezdcum. Nejvic na to doplatil Athanassoulas, ale druhe misto udrzel pred Tarabusem, ktery jel taky chvili v prachu za Rangou.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » ned 08.05.2016 16:47

No a o nejvetsi rozruch se vcera postarala Litsa Yiangou, respektive jeji otec. Pote, co byla vyloucena za prijeti cizi pomoci, tak jeji otec nabehl na zasedani sportovnich komisaru a chtel se prat. Musela byt zavolana ochranka, posleze i policie. A i kvuli tomu se odkladalo vyveseni startovky...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod atomrally » ned 08.05.2016 17:24

Kolik bylo diváků?
atomrally
A/5

Nový příspěvekod Tomáš » ned 08.05.2016 19:40

Předpokládám, že Pluto je většinu času v SZ, takže o počtu diváků si udělá přibližně stejnou představu jako ty z televize. Koukni sám - dnes v 21.15 by měl na Eurosportu běžet tradiční půlhodinový sestřih. Včera jsem vydržel do 1h. v noci (přednost bohužel měli nejdříve koníčci z Německa a potom dostihy z USA ... !?!), no a zdálo se mi, že jich u trati moc není. Záběry z vrtulníku určitě nádherné, kromě jednoho dvou míst, kde bylo divákůl více, ale jen sem tam někdo. Těžko říct, jestli mají Řekové teď jiné starosti nebo jsou ještě zmslaní z dob WRC.
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Tomáš » ned 08.05.2016 19:42

PLuto píše:Della Casa planoval odstartovat do druhe etapy a taky odstartoval, po prvni zkousce mu ale odesly brzdy. To Pieniazek ani nemel v planu startovat, rozpadl se obal u prevodovky. U Tondy to bylo skutecne poskozenou nadrzi. A protoze zadny z tymu jedoucich zde Fabie R5 nemel nahradni nadrz, tak se pokracovat nedalo.

Díky za info. Tvé postřehy a zákulisní informace v průběhu soutěže určitě (nejen mně) chyběly ...
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod lubos » ned 08.05.2016 20:06

Po úpravě času Athanassoulase v poslední RZ se odstup mezi druhým a třetím v celkovém pořadí změnil na 32,1 s (to je oficiální; neoficiálně bylo 0,1 s). Podkladem bylo vyhodnocení dat z posledních 9 km (jezdec to odhadoval na 15 km) a z toho určen výsledný čas v RZtě. Gratulace týmu Jaromíra Tarabuse k bedně. ;)
lubos
A/5

Nový příspěvekod Tomáš » ned 08.05.2016 21:02

Tak podle všeho musel zdržovat Ranga i další - Chuchalu či Jeetse, ostatně i z onboardu Miry Tarabuse bylo vidět, že jede do prachu. Čas se opravoval ale jen Athanassoulasovi. Ten v cíli poslední RZ ukázal, jak umí být někteří Jižani docela slušné hysterky. Vyváděl tam, jak kdyby prohrál titul ...
Každopádně půlhodinový záznam pěkný, nádherná krajina i erzety (průměr 80 km/h).
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Plhus » ned 08.05.2016 21:35

Tratě opravdu moc pěkné, hlavně včerejší RZ 3 byla úžasná. Zkoušky náročné, rychlé pasáže střídaly pomalé úseky, přehledné části na loukách i rozbité v lesích. Velkousmůlu měl Kajto i Tonda, a dneska vlastně i Alex (i když ten si o to říkal tím,jak to všude katoval). Velká gratulace patří vítězům, kluci jeli první závod s er pětkou na šotolině a druhý celkově! A jeli opravdu kudlu. Počasí taky nakonec vyšlo, já jsem spokojený!
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod PLuto » pon 09.05.2016 22:34

Tomáš píše:Předpokládám, že Pluto je většinu času v SZ, takže o počtu diváků si udělá přibližně stejnou představu jako ty z televize. Koukni sám - dnes v 21.15 by měl na Eurosportu běžet tradiční půlhodinový sestřih. Včera jsem vydržel do 1h. v noci (přednost bohužel měli nejdříve koníčci z Německa a potom dostihy z USA ... !?!), no a zdálo se mi, že jich u trati moc není. Záběry z vrtulníku určitě nádherné, kromě jednoho dvou míst, kde bylo divákůl více, ale jen sem tam někdo. Těžko říct, jestli mají Řekové teď jiné starosti nebo jsou ještě zmslaní z dob WRC.

Je pravdou, že Řekové jsou hodně zmlsaní WRC a na cokoliv jiného už z principu nejdou. Ale co jsem měl možnost vidět na kvalifikaci a pak i slyšet od lidí na RZ, tak diváků byl slušný počet porovnatelný s minulými lety. Problém řeckých tratí je ale ten, že se nedá na moc míst dostat. A mnohde jdou i oficiální příjezdy k diváckému místu (většinou 1-2 na RZ) projet jen nějakým offroadem. Ale já jsem si třeba prošel celou kvalifikační zkoušku a bylo tam celkem dost diváků. Rozhodně víc, než jsem čekal. Stejně tak mě překvapilo množství lidí na slavnostním startu. Ten se uskutečnil u památníku v Thermopylách. Je to uprostřed ničeho a kromě toho památníku tam ani nic není (kromě rozpadlých lázní obývaných uprchlíky). Tam jsem čekal, že nebude nikdo a diváků tam bylo fakt hodně.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016