Mirek Fric píše:Přehodím téma...
Může mi někdo říct něco o Nikole Dvořákové? Přiznám se, že vůbec netuším, kdo to je a přitom vyhrála ve Vyškově devítky. Koukal jsem na ewrc-results a ani tam není žádná její historie, ani třeba z ČMPR. Našel jsem, že jela cosi na okruzích s Lotusem v rámci akce Šance mladým.
Její onboard z poslední RZ. Velice klidná, čistá jízda bez chyb.
Haryk píše:a na základě onboardu a videa z dronu soudit smím?
Hony píše:Myslím, že se jedná o přítelkyni Filipa Mareše a že nějaký čas jezdila Amater Rallye (Bělá pod Bezdězem/Milovice) s Favoritem.
Mates píše:Jinak pánové a dámy, když už se tady teda propírá Mareš, mě daleko víc než "nějaká" penalizace zaujala/překvapila úplně jiná věc, jak je možné, že posádka v rozpise vůbec NEMĚLA retardér Podle mě je tohle docela dost závažná chyba a stát se tohle kdekoliv jinde, smrdělo to docela velkým průserem (po příletu v takové rychlosti)...tady to bylo naštěstí na širokém a dalo se projet v klidu rovně.
Čejda píše:Na jedné RZ byla podle ZU třicítka při průjezdu nějakým statkem, následně se jelo asi kilometr po širokém asfaltu a vjelo se poté do zámku kde byla opět třicítka. Tech 43 posádek mělo zato že na tom širokém mohou jet normálně ale třicítka platila naprosto nesmyslně i tam a tak se posádky nachytaly a pořadatel si vydělal obrovský balík peněz. Nabyl jsem pocitu ze to tak bylo účelově. Kdyby tam měly problémy dvě nebo tři posádky tak ok, ale polovina startovního pole?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků