Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod Karbonyl » stř 29.08.2018 18:54

Příští týden proběhne hodnotící meeting pořadatelů a tam se uvidí, jaké byly pro a proti.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PetrWRC » stř 29.08.2018 19:33

Dani Sordo na svém IG - "We will be back next year" :) Někdo k tomu nějaké info?
Přílohy
40291387_305024876755788_422935789098237952_n.png
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod dusle » stř 29.08.2018 20:01

PetrWRC píše:Dani Sordo na svém IG - "We will be back next year" :) Někdo k tomu nějaké info?
Tak to by ho ten Mirďa mohl konečně urvat :D
dusle
N/1

Nový příspěvekod dusle » stř 29.08.2018 20:10

PLuto píše:Už uběhlo kousek času od skončení Barumky, tak by možná stálo za to vytáhnout na venek pár zajímavostí z přípravy či jednání s posádkami. Zkusím postupně nadhodit pár témat, třeba to bude někoho zajímat...

První návrh tratě letošního ročníku se objevil již na přelomu září a října loňského roku. První verze harmonogramu z 2.10. ještě počítala s kvalifikací na Žlutavách, RZ Pindula a Zádveřice, kratší verze Košíků, zkouška Březová až do Veselé, zkouška Rajnochovice v obráceném směru z Rajnochovic, absence Semetína. Délka soutěže měla mít 224 km, servis historiků měl být i nadále přímo ve Zlíně, neměl být noční flexi servis v sobotu v noci, ale v neděli ráno. Jak můžete v reálu vidět, ve finále z této první verze vinou různých vlivů (hlavně bohužel zase těch prasat) nezbyl kámen na kameni...
Proč v tom původním návrhu chyběl Semetín? Jsou tam nějaké problémy s místními nebo by se to zkrátka nehodilo do konceptu? Dále by mě zajímalo, co se stalo, že jste chtěli zařadit Březovou s natažením do Veselé? Já jsem měl zato, že ten konec rz je pro Vás zapovězený úsek...
dusle
N/1

Nový příspěvekod dusle » stř 29.08.2018 20:12

Nejsou nějaké fotky z After party? Pokud dobře pamatuju, tak v minulosti se tu něco objevilo.
dusle
N/1

Nový příspěvekod dusle » stř 29.08.2018 20:18

PLuto píše:Už uběhlo kousek času od skončení Barumky, tak by možná stálo za to vytáhnout na venek pár zajímavostí z přípravy či jednání s posádkami. Zkusím postupně nadhodit pár témat, třeba to bude někoho zajímat...

První návrh tratě letošního ročníku se objevil již na přelomu září a října loňského roku. První verze harmonogramu z 2.10. ještě počítala s kvalifikací na Žlutavách, RZ Pindula a Zádveřice, kratší verze Košíků, zkouška Březová až do Veselé, zkouška Rajnochovice v obráceném směru z Rajnochovic, absence Semetína. Délka soutěže měla mít 224 km, servis historiků měl být i nadále přímo ve Zlíně, neměl být noční flexi servis v sobotu v noci, ale v neděli ráno. Jak můžete v reálu vidět, ve finále z této první verze vinou různých vlivů (hlavně bohužel zase těch prasat) nezbyl kámen na kameni...
Můžu vědět, v jaké podobě byla Pindula v tom původním návrhu? Zkoušíte nějakým způsobem pozměnit Kudlovickou rz nebo jste vůbec rádi, že Vás tam pustí (myšleno kolem Bunče)
dusle
N/1

Nový příspěvekod PLuto » stř 29.08.2018 20:24

Podrobnosti o plánovaných verzích i důvodech nezařazení některých úseků bych tu moc nevytahoval. V následujících týdnech začneme o jednáních tratě na příští rok a je lepší nechat tyto informace spát.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 29.08.2018 20:28

dusle píše:Nejsou nějaké fotky z After party? Pokud dobře pamatuju, tak v minulosti se tu něco objevilo.

No, v minulých letech jsem většinou fotil já a dal spoustu fotek na twitter i sem. Ale letos nějak na focení nepřišel prostor, mám asi jen dvě fotky a to ještě o ničem. A do některých částí diskotéky (co vím, tak třeba vzadu ve "francouzské sekci" byli všichni z Peugeotu, Eurosportu a kolega z ETS) jsem se za celou noc ani nedostal.

Stejně moc nechápu rallyové fanoušky. Na autogramiádách si pro podpis přijde spousta lidí, ale na afterparty, kde máte možnost se s jezdci vyfotit, pokecat nebo se napít, tak jich tolik nepřijde. I když je pravda, že letos byla účast skutečně hojná - jak závodníků, tak i členů týmů, ředitelství i "normálních" lidí.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod dusle » stř 29.08.2018 20:43

PLuto píše:No, v minulých letech jsem většinou fotil já a dal spoustu fotek na twitter i sem. Ale letos nějak na focení nepřišel prostor, mám asi jen dvě fotky a to ještě o ničem. A do některých částí diskotéky (co vím, tak třeba vzadu ve "francouzské sekci" byli všichni z Peugeotu, Eurosportu a kolega z ETS) jsem se za celou noc ani nedostal.

Stejně moc nechápu rallyové fanoušky. Na autogramiádách si pro podpis přijde spousta lidí, ale na afterparty, kde máte možnost se s jezdci vyfotit, pokecat nebo se napít, tak jich tolik nepřijde. I když je pravda, že letos byla účast skutečně hojná - jak závodníků, tak i členů týmů, ředitelství i "normálních" lidí.

No jo, ale vylit se v nedělu večer a druhý den ráno být v 6.00 na značkách už není pro nás nejmladší úplně nejsnažší...Navíc je potřeba i doma posbírat nějaký ten kladný bodík, když jsi tři dny v tahu.
dusle
N/1

Nový příspěvekod dusle » stř 29.08.2018 20:53

Chtěl jsem se zeptat zda účast Daniho lze považovat za začátek nějaké větší spolupráce s Hyudaiem nebo se jednalo o jednorázovou akci?
dusle
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2018