Tak to by ho ten Mirďa mohl konečně urvatPetrWRC píše:Dani Sordo na svém IG - "We will be back next year"Někdo k tomu nějaké info?
Proč v tom původním návrhu chyběl Semetín? Jsou tam nějaké problémy s místními nebo by se to zkrátka nehodilo do konceptu? Dále by mě zajímalo, co se stalo, že jste chtěli zařadit Březovou s natažením do Veselé? Já jsem měl zato, že ten konec rz je pro Vás zapovězený úsek...PLuto píše:Už uběhlo kousek času od skončení Barumky, tak by možná stálo za to vytáhnout na venek pár zajímavostí z přípravy či jednání s posádkami. Zkusím postupně nadhodit pár témat, třeba to bude někoho zajímat...
První návrh tratě letošního ročníku se objevil již na přelomu září a října loňského roku. První verze harmonogramu z 2.10. ještě počítala s kvalifikací na Žlutavách, RZ Pindula a Zádveřice, kratší verze Košíků, zkouška Březová až do Veselé, zkouška Rajnochovice v obráceném směru z Rajnochovic, absence Semetína. Délka soutěže měla mít 224 km, servis historiků měl být i nadále přímo ve Zlíně, neměl být noční flexi servis v sobotu v noci, ale v neděli ráno. Jak můžete v reálu vidět, ve finále z této první verze vinou různých vlivů (hlavně bohužel zase těch prasat) nezbyl kámen na kameni...
Můžu vědět, v jaké podobě byla Pindula v tom původním návrhu? Zkoušíte nějakým způsobem pozměnit Kudlovickou rz nebo jste vůbec rádi, že Vás tam pustí (myšleno kolem Bunče)PLuto píše:Už uběhlo kousek času od skončení Barumky, tak by možná stálo za to vytáhnout na venek pár zajímavostí z přípravy či jednání s posádkami. Zkusím postupně nadhodit pár témat, třeba to bude někoho zajímat...
První návrh tratě letošního ročníku se objevil již na přelomu září a října loňského roku. První verze harmonogramu z 2.10. ještě počítala s kvalifikací na Žlutavách, RZ Pindula a Zádveřice, kratší verze Košíků, zkouška Březová až do Veselé, zkouška Rajnochovice v obráceném směru z Rajnochovic, absence Semetína. Délka soutěže měla mít 224 km, servis historiků měl být i nadále přímo ve Zlíně, neměl být noční flexi servis v sobotu v noci, ale v neděli ráno. Jak můžete v reálu vidět, ve finále z této první verze vinou různých vlivů (hlavně bohužel zase těch prasat) nezbyl kámen na kameni...
dusle píše:Nejsou nějaké fotky z After party? Pokud dobře pamatuju, tak v minulosti se tu něco objevilo.
PLuto píše:No, v minulých letech jsem většinou fotil já a dal spoustu fotek na twitter i sem. Ale letos nějak na focení nepřišel prostor, mám asi jen dvě fotky a to ještě o ničem. A do některých částí diskotéky (co vím, tak třeba vzadu ve "francouzské sekci" byli všichni z Peugeotu, Eurosportu a kolega z ETS) jsem se za celou noc ani nedostal.
Stejně moc nechápu rallyové fanoušky. Na autogramiádách si pro podpis přijde spousta lidí, ale na afterparty, kde máte možnost se s jezdci vyfotit, pokecat nebo se napít, tak jich tolik nepřijde. I když je pravda, že letos byla účast skutečně hojná - jak závodníků, tak i členů týmů, ředitelství i "normálních" lidí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků