od PetrWRC » úte 30.07.2019 19:25
Ad Hyundai: Doufám, že to bylo myšleno tak, že s Hyundaiem pojede konečně i Bisaha (a že jsme se načekali od prvotního prohlášení po Praze v loňskym roce po vlastně oznámení ohledně tuším Krumlova) ... ale jako ano, jsem rád, že s tím pojede a doufám taky, že se s tim ukáže i tady u nás a teď nemyslím jen na Barumce. I když to píšu sem a ne do novinek ohledně sezony, když navíc Příbram je zrušená.
Pořád předpokládám a doufám, že Hyundai Motorsport někoho nasadí podobně jako vloni Sorda na domácí půdu Škody (osobně čekám Huttunena, nejsem naivka, i když bych se rád pletl) a ukáže tak potenciál auta. Porazit doma Škodu (navíc s ohledem na to, že Kopejda potřebuje dobrý body po absenci na Hustopečích) by samo byla ta nejlepší reklama. Sordo vloni rozhodně neudělal ostudu. Na druhou stranu Vlček v dobrym světle moc auto neukazuje, spíš takovou zdechlou kozu.
Jinak dost možná dotaz na Karboše, jakej smysl má udělat dneska takovou poloprezenčku týmu s tím, že bližší info v následné tiskovce, na kterou se bude čekat? Já bych čekal velkou tiskovku (která podle fotek asi byla se vší parádou) ... ale další info zapadne dle mě, to mělo jít všechno dneska s plánama, cílema, prezentací a tak ... dneska fotky a následně tiskovka ... nešťastné.