od PetrWRC » úte 30.07.2019 22:07
Do jaký míry je mnou nazvaná zdechlá koza opravdu zdechlá nedokážu posoudit, motorově je to auto údajně dobrý, mě ten projev jako takovej ale nijak nepřesvědčil. Ano, zvuk to má agresivní, ale ty odjezdy takhle od trati prostě nejsou jak vystřelný z děla (ale kdo ví, co v tu chvíli dělá mezičlánek). Jsem hrozně zvědavej na novou Fiestu, ta musí bejt dobrá. Polo je vidět, že by chtělo - tady ale asi taky už naráží auto na nějaký mantinely (Štajf se nemůže nějak extra dál přibližovat špičce).
Jak už jsem napsal, i20 nebude úplněj nesmysl (na to tu jsou jiný adepti od vítězného oblouku), Sordo to vloni ukázal. Troufnu si tvrdit, že Hyundai by se tady ale sám chtěl prezentovat někde jinde, než se teď prezentuje. Že bych zrovna já čekal Vlčka v top 3, to snad ani v tom nejdivočejším snu, že bych ho ale čekal nahánět se s Černým nebo Jakešem, to už tak divoký myslim neni a když jsem porovnával třeba právě Vlčka s Březíkem, není myslim úplně od věci zmínit i to, že Vlček jede Michelin a Březík Hankook.