kondec píše:Na stránkách Autoklubu výsledky fungují docela aktuálně a oficiálně, tak mi uniká smysl toho, proč by to měl Petr přepočítávat ručně, i když si to vždy pro sebe dělával.
Problém je v tom, že na of. stránkách to sice vychází brzy (obvykle hned v pondělí po závodech), ale častokrát je tam docela dost chyb, čímž je potvrzuji Plutova slova. Takže i já si to raději přepočítávám sám a jako kontrolu jsem používal výsledky na autosportu,cz, ne na autoklubu.cz. Pár věcí jsme s Petrem konzultovali a nakonec opravovali oficiální autoritu, což je trochu smutné.
Pro příklad - průběžné pořadí třídy 2 před Barumkou:
www.autoklub.cz/wp-content/uploads/2019 ... rina_2.pdfPozorní najdou chyby v bodech u Pecha, Mareše, Kopáčka a Černého, navíc zapomněli zapsat jedno R u Trněného (i odpadnutý výsledek může být někdy důležitý kvůli konečné klasifikaci, resp. udělování titulů v dané třídě).
Takže asi tak.
Já si to obvykle přepočítávám až po Barumce, ať mám před poslední Příbramí už jistotu, co je správně (tzn. oficiálně nerovná se správně). Když se ale nejede Příbram, tak to zkusím stihnout ještě do Barumky.
ps: jinak tu třídu jsem si vzal dnes jako první, má zkušenost je, že obvykle víc se najde právě v těch třídách. Tak třeba jsem měl jen smůlu a žádné další už tam nejsou. Podle zkušeností z minulých let bych tomu ale tak nevěřil ....