Mirek Fric píše:Pluto nebo Karbonylu, víte, proč byl v sobotu policií hlídaný zákaz vjezdu na RZ Halenkovice už ve Spytihněvi, takže víc jak dva kilometry jinde než být podle mapy měl (a absolutně nesmyslně daleko)? Já jsem se tomu náhodou v plánování vyhnul, ale spousta lidí byla pořádně naštvaná...
Merten píše: ...
Kde se v Llarenově týmu vzala ta drzost podávat protest, to mi hlava nebere.Docela rád bych si přečetl Plutův názor na věc.
Tomáš píše:ad Pluto - tak Petr je součástí barumky (na str. 15 of. programu veden v rámci dvou útvarů ředitelství rally), a je tedy pochopitelné, že nebude nadávat na rozhodnutí svého "nadřízeného", byť si o něm může myslet cokoliv. Proto jsem čekal jeho diplomatickou odpověď. Nijak ji nekritizuji, loajalitu beru jako obecně sympatickou vlastnost. Na druhou stranu jsem přesvědčen, že stát se něco takového na jiné soutěži, tak to bude kritizovat stejně ostře jako jiní.
Mirek Fric píše: .... Tyhle situace bohužel nemají dobré řešení. Vždycky je někdo poškozený, v tomhle případě se jako poškozený podle verdiktu může cítit jak Torn, tak Llarena, tak i Erik Cais.
Karbonyl píše: Myslím, že Pluto měl na mysli spíš svou oficiální funkci v ERC.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků