Snad to tak nezůstane, už jen kvůli tomu, jak Ken konečně jednou projevil výrazněji emoce při oslavách

Hlavně kdyby ten protest/možnost přidělení jiného času Franceschimu přišel včas, určitě by si nechal dát pentli aby spadl za Torna...já souhlasím s tím, že když měl někdo očividně technický problém a prokazatelně zastavil kvůli němu 3x, asi je fair, že dostal jiný čas. Pokud ovšem měl Llarena defekt a jel na ráfku...ještě před vlajkou, tak by jiný čas měl dostat opravdu i on. Možná se mnou nesouhlasíte, můžete si myslet že jsem neobjektivní a v tomto případě zaujatý...ale takhle bych smýšlel kdyby se to stalo u komukoliv. Za mě buď opravdu vše utnout a nechat to po Pinduli...nebo když připočítávat čas, tak všem stejným metrem. Nicméně chápu že tohle je a muselo být extrémně složité z hlediska důkazního...protože dokázat Llarenovi defekt a taky kde přesně ho chytil (tedy jestli ještě před vlajkou nebo po), muselo být opravdu hodně náročné a takhle rychle se asi důkazy proti němu vlastně ani nedaly sehnat...vždycky tu bude někdo ublížený/poškozený, v tomto případě by to dle mého ovšem měl být Llarena, který dojel opravdu už totálně na ráfku.