Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod PLuto » stř 21.08.2019 17:35

Kdo jste nebyli u startovní rampy, tak do Zlína zavítal i Toshihiro Arai, legendární několikanásobný mistr Japonska a také otec Hiroki Araie, kterého následně odmávl na startovní rampě.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » stř 21.08.2019 21:05

phpBB [video]
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Acom » stř 21.08.2019 22:36

pelikan píše:To Karbonyl:
Musím se přidat k řadě nespokojených s organizováním příjezdů k RZ. Za 450,- korun si opravdu představuji trochu jiný servis. Ano letos byla k permici malá mapka, ale tady z mého pohledu pozitiva končí. Například nikde po trase přejezdů jsem si nevšiml tabulek neno šipek k diváckým místům. A přitom výběrčí bylyi umístěni na kdejaké polňačce, aby nahodou neproklouzla ani myš bez zaplacení.
Rozpor mezi značeným parkováním v programu a skutečností mě taky zaráží. Za mě RZ2. Vybral jsem si místo kdy posádky pravým odbocenim odjíždí pryč ze Slušovic směrem na hvozdnou. Policie nás nepustila dál snad 100m od kruháče, ale v mapě byl zákaz až na konci obce. A v tomto místě se parkovat opravdu dalo. Nezajímá mě jestli je to již léta zaběhlá praxe. Ať tam ta policie klidně stojí, ale ať mám do p.dele za své peníze správné informace podle kterých mohu plánovat.
Z tohoto pohledu na mě Barumka působí tak nějak divně. A to jí mám jako srdcovku, protože Pindula byla moje první RZ, kterou jsem s tátou ve svých čtyřech letech navštívil.

To Karbonyl:
Kubo, k tomu se musim pripojit.Uz jsem to rikal Plutovi. Chcete 450 Kc. Ok, rad zaplatim ale chybi i tomu servis pro divaky. Lukov divacky supertip. Zadna sipka, zadny koridor pro divaky lautr nic. Dojdi si kudy chces, treba trnim. Kdyz bych se do dusledku tak si muzete vyberci mista strcit za klobouk. Jdu na prochazku a nic vam platit nebudu... Myslim, ze se dostavate cenove na hranici unosnosti. 4 clena rodina kdyby sla tak zaplati 1800 Kc. A to je fakt palba. Jestli pujdete pristi rok na 500 kc platit je po letosku uz fakt nebudu. Na servis se vykaslu a na rz se dostanu ani bych zavadil o vase vyberci cety. Ano typicky lakomy a vycurany cech. Jenze kdyz uz cena presahne rozumnou mez tak co delat jineho. Nebudte nenazrani:)
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Acom » stř 21.08.2019 22:54

Laicky pohled k juniorum.
Od jisteho cloveka jsem dostal informaci jak to cele probihalo.

Nechtel bych to rozhodovat. Je to takova situace kdy se daji udelat dve blbe rozhodnuti.
Jak mi to bylo popsano a vysvetleno tak mi to rozhodnuti prislo logicke a davalo to smysl.

Franceschi stal a opravoval kdyz byl v zavode. Llarena dojel k Vlckovi po defektu, ale tam nejde rict jestli a jaky vliv mel na jeho cas pred tim nez musel zpomalit kvuli cervene vlajce.

Promrhal si to Msport sam. Mozna nevedomost a mozna nenazranost. Kdyby hrali na jistotu, tak si nechal Franceschi narazit penalizaci aby spadl za Torna.

Jen k Erikovi. Ten skoncil treti. Jestli ho zeleny stul posunul na druhe misto mu je a bylo uplne fuk. Chtel je porazit na trati.
BTW skocil 4. v ERC3 junior. To je slusny pocin na prvni sezonu
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mirek Fric » čtv 22.08.2019 11:27

Až teď jsem se podíval na výsledky Adam Cupu a vidím, že Dominik Stříteský vyhrál pvní etapu o víc jak dvě minuty i s tím, že jedna RZ byla pro všechny zrušená kvůli havárii Melengariho. To je mazec.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » čtv 22.08.2019 15:01

phpBB [video]
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » čtv 22.08.2019 15:02

Onboard z havárie Adama Laholy

phpBB [video]
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » čtv 22.08.2019 15:05

Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod gonzo » čtv 22.08.2019 16:06

Acom: Naprosto souhlasím, jak jsem už psal k Halenkovicím, řada diváku, které jsem potkal v neděli, kteří jeli na Haleny mělo stejný názor. Někteří už jsou rozhodnuti, ti co mají terénní čtyřkolky, endura, že už pořadatele podporovat nebudou s takovým přístupem k divákům a radši budou jezdit po lese a dostanou se bez placení skoro kam chtějí .
gonzo
N/3

Nový příspěvekod znt » čtv 22.08.2019 16:23

pelikan, Acom, gonzo: zaplať a už nás neotravuj, to je motto pořadatelů. Chtějí mít u trati míň fanoušků. Tak už sem pochopil co to znamená "regulace diváků".
2001 - 2010 Lada VAZ žiguli 2103 -> 2010 - 2015 Škoda Felicia Kit Car (imitace) -> 2012 - ? Škoda Fabia RS
znt
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2019