od kondec » ned 19.04.2020 07:49
Pluto: Mám za to, že komunikace s pořadateli stále běží. A proč rušit šampionát v dubnu? Jsou pořadatelé, kteří to už letos odpískali, ale další zatím čekají co se bude dít a i když bude závodů méně, pořád je dost času. Rušení mistrovství a pořádání volných závodů nikomu nic nepřinese, ani ekonomicky, spíše naopak. Bohužel dnes není nikdo schopen říct nějaké aspoň základní info, od kterého data by se dalo odrazit a začít třeba připravovat sezonu od srpna, září, ... . Jinak souhlasím s tebou ohledně peněž a daleko větší ekonomické problémy vidím u pořadatelů. Je to dáno i tím, že pokud mám nenaplněný rozpočet jako jezdec, můžu omezit program. Ale pořadatel takovou možnost nemá.
Karbonyl: Kdyby se zrušilo dvoustupňové mistrovství a odjel se pouze jeden šampionát třeba se slovenským bodováním, tak je to ok, ale uspořádat dva rozdílné seriály na jednom podniku je za mne špatně.
nowi: To taky nechápu jaké klacky to mají být? Spíš bych viděl možnost úpravy předpisů, například při velkém nedostatku pořadatelů možnost zkrácení sprintů až někam k formátu zimního MIkuláše. Možná by se tak zvýšil počet počet těch co by to zvládli a pak by dávalo smysl kalendář před koncem roku zahustit.