Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod PetrWRC » ned 17.05.2020 20:01

Karbonyl píše:Dani asi ví víc, než my :D

Tak pokud to ví od plešouna, pak by to bylo asi v pořádku :D
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » pon 18.05.2020 14:26

Tak to vypadá, jak kdyby v Hyundai chtěli sami od sebe přijet na barumku a zapomněli to předem ohlásit pořadatelům. Vskutku neslýchané ... ;)
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod PLuto » stř 24.06.2020 21:07

Barumka potřebuje vaši pomoc - http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=21131
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » pát 26.06.2020 06:49

Tady k tomu nikdo nemá názor? :o
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Tomáš » pát 26.06.2020 06:53

A tvůj?
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Plhus » pát 26.06.2020 07:05

Já když jsem Plutovi řekl svůj názor, tak mi odpověděl že nejsem fanoušek rally. :D

I když chápu, že to je poslední pokus to nějak zachránit, tak za mě je to špatně....
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Tomáš » pát 26.06.2020 07:42

Čekal jsem, že ve středu dle Rally Guidu vyjdou zvláštní ustanovení a místo toho dle mého ne zrovna šťastná žádost, aby se mezi fandy vybralo za 6 dní 3,5 milionů, jinak se nejede ...
Beru to tak, že každý má samozřejmě právo volit postup, který uzná za vhodný, ani já v tomto ale nevidím nějaký podstatný efekt (a fanoušek rally jsem stejně jako ty, Máro, bez ohledu na to, jak ho definuje Pluto). To, co se vybere, bude nejspíš jen zlomek poptávané částky a možná to ani nevyváží všechny ty negativní reakce (viz diskuze na ewrc).
Spíš mne zaráží, že se (a to i obecně ve společnosti) neumí šetřit. Prostě když není dost financí, tak neudělám 288 km erzet, ale třeba jen 188 (však Liepaja má 180 a co?!). Neosekají se výdaje od nesmyslů typu ohňostroj (vždyť za ten se vyhodí víc než je dosud vybráno na transparentním účtu) až po třeba chlebíčky pro novináře. A pokud se chce jubileum udělat se vší parádou a není na to doba, pak jsem navrhoval (a dokonce bylo naznačováno v Rally, že se tak uvažuje), ať se odjede letos třeba jen provizorní český mistrák se 150 km (vždyť kolik našich posádek se třepe na to, aby v dnešní době jeli soutěž délkou na úrovni MS) a 50. Barumka se nechá na rok 2021 ...
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod mikal » pát 26.06.2020 07:57

Tady se diktuje aspon věcně a každý kdo by to obaloval by neměl soudnost a musel by se stydět. Až padne rozhodnuti tak Pluto napíše že už to dávno vědel že tady mohlo startovat 10 jezdcu z prvni pětky MS ale mužem si za to sami protože jsem to tady napsal. :D Ale to byl jen takovej vtípek, ať se daří !!!
mikal
Rally škola

Nový příspěvekod Plhus » pát 26.06.2020 07:59

Tome, musím souhlasit. Těžká doba si žádá těžké kroky. A ono to ani nevypadá na bujaré oslavy, když nejsou povoleny akce pro větší množství lidí. Takže proč něudělat akci v rámci mých finančních možností a nebo, pokud chci udělat akci pompézní, počkat až se situace srovná.
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » pát 26.06.2020 08:45

Tomáš píše:Čekal jsem, že ve středu dle Rally Guidu vyjdou zvláštní ustanovení a místo toho dle mého ne zrovna šťastná žádost, aby se mezi fandy vybralo za 6 dní 3,5 milionů, jinak se nejede ...
Beru to tak, že každý má samozřejmě právo volit postup, který uzná za vhodný, ani já v tomto ale nevidím nějaký podstatný efekt (a fanoušek rally jsem stejně jako ty, Máro, bez ohledu na to, jak ho definuje Pluto). To, co se vybere, bude nejspíš jen zlomek poptávané částky a možná to ani nevyváží všechny ty negativní reakce (viz diskuze na ewrc).
Spíš mne zaráží, že se (a to i obecně ve společnosti) neumí šetřit. Prostě když není dost financí, tak neudělám 288 km erzet, ale třeba jen 188 (však Liepaja má 180 a co?!). Neosekají se výdaje od nesmyslů typu ohňostroj (vždyť za ten se vyhodí víc než je dosud vybráno na transparentním účtu) až po třeba chlebíčky pro novináře. A pokud se chce jubileum udělat se vší parádou a není na to doba, pak jsem navrhoval (a dokonce bylo naznačováno v Rally, že se tak uvažuje), ať se odjede letos třeba jen provizorní český mistrák se 150 km (vždyť kolik našich posádek se třepe na to, aby v dnešní době jeli soutěž délkou na úrovni MS) a 50. Barumka se nechá na rok 2021 ...

Ale my se tady nebavíme o plnotučné rally s ohňostrojem, barumka, jak je naplánovaná teď, je výrazně zkrácená na lehce přes 200 km bez nějakých serepetiček okolo a jde o to vybrat peníze na to, aby se vůbec mohl odjet samotný závod. Kvůli koronaviru popadaly firmy, kraj a Hnilička slibujou, ale to je tak vše. Veřejnou diskuzi k té sbírce vůbec nemám chuť komentovat, jeden týden tady všichni chtějí jet MS a druhý je najednou barumka největší zlo.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2020