Gurun píše:Z osobního pocitu v průběhu Barumky i po zhlédnutí onbordů mám pocit, že letos bylo výrazně méně diváků. Když jsem šel po skončení Hošťálkové večer na jídlo na tu chatu na Trojáku, tak jsem se ptal holky co obsluhovala kde má lidi a říkala nepřišli, nepřišli ani přes den, že si nabrala brigádníků na obsluhu a ti seděli, protože nebylo koho obsluhovat. Mají v tomto směru pořadatelé nějaký přehled kolik těch lidí bylo v porovnání s minulostí?
On zrovna ten Troják se asi nedal v sobotu považovat za lakmusový papírek divácké účasti. Díky zavřené Hoštálkové byl na něj dost špatný přístup. Já sám jsem byl ráno na úvodní sekci této RZ nad Vsetínem a když jsem chtěl pak na druhou rundu přejet právě na Troják, musel jsem až přes Valašské Meziříčí (dalo by se i přes Zlín, ale to je ze Vsetína snad ještě dál). Takže podle mě spousta fans volila jiná místa nebo rovnou jiné RZ. Na Troják jsem přijel jako vždy z boku přes Páleníkovy paseky a ani tam moc aut nebylo. Došel jsem pak pěšky až ke stromu na Bludný a tam mohlo být možná 40 lidí (někteří měli svá auta přímo tam).