Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod John » čtv 02.09.2021 19:35

Dusle1 píše:Tak abyste toho Honzíka přemluvili aj příští rok, přece jenom je to moderátorský “El matadore”

Dostaneš jednu do nosu :lol:
Pořád platí to, že jsem skončil. Barumku jsem vzal jako opravdu pouze jako záskok (protože "V Českých Budějovicích by chtěl žít každý"), když se to celé tak zkomplikovalo. Na poslední chvíli a hlavně kvůli Plutovi, svým způsobem na revanš za naši dosavadní spolupráci. Takže žádný comeback, na to už snad mám dost sebereflexe. A na Barumce to není jen o moderování, ale dost i zkušenostech, improvizaci atd. Myslím, že je na čase, aby se toho chopil někdo mladší.
John
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » čtv 02.09.2021 19:41

Acom píše:Kubo,mam takovy jednoduchy dotaz.
Proc nejsou na odtah, drahe zavodni techniky, pouzivany odtahovky s ramenem?
Auto se snadno nalozi a odveze.

Odtahovky se samozřejmě používají, na barumce jsou na každé RZ a u Caise nakonec byla. Ale obecně zásah ASR s malým autem je zásadně rychlejší a operativnější. Představ si jet Podhoran s nějakou pětitunou, to kdyby se vysílalo na každé vytažení auta ze škarpy, tak erzetu můžeš odpískat automaticky. Navíc ASR je vybavené pro různé zásahy (vyprošťování, hašení atd.).
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Dusle1 » čtv 02.09.2021 20:13

To: John
Pořád platí, že je to škoda. Čekal jsem, že bys to mohl do toho jubilejního 100. ročníku Barumky vydržet..
Dusle1
N/1

Nový příspěvekod Karbonyl » čtv 02.09.2021 21:16

phpBB [video]
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » čtv 02.09.2021 22:59

Karbonyl píše:Odtahovky se samozřejmě používají, na barumce jsou na každé RZ a u Caise nakonec byla. Ale obecně zásah ASR s malým autem je zásadně rychlejší a operativnější. Představ si jet Podhoran s nějakou pětitunou, to kdyby se vysílalo na každé vytažení auta ze škarpy, tak erzetu můžeš odpískat automaticky. Navíc ASR je vybavené pro různé zásahy (vyprošťování, hašení atd.).

A hlavně, kdekoliv jinde v Evropě by se s posádkou nikdo nebavil a rovnou by to odtáhli...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » čtv 02.09.2021 23:00

Dusle1 píše:To: John
Pořád platí, že je to škoda. Čekal jsem, že bys to mohl do toho jubilejního 100. ročníku Barumky vydržet..

Já myslím, že kromě Johna není nikdo, kdo by si nepřál jeho pokračování v roli komentátora.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » čtv 02.09.2021 23:29

Každopádně, člověka trochu zamrzelo, když se procházel během Barumky po Zlíně či servisu v Otrokovicích a potkával lidi jako Nikolay Gryazin, Giandomenico Basso, José Pedro Fontes, Ross Whittock, Sergiu Itu, Bernard Munster či Andris Malnieks, kteří mohli (a někteří měli) startovat. Sergiu (spolujezdec Tempestiniho) mi říkal, ať mu jejich účast ani nepřipomínám, že to byla velká chyba. Na závěr bych citoval Marca Martího z naší dnešní konverzace: "I was following the rally and biting my nails not to be there."
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Gurun » pát 03.09.2021 06:20

Musím se podělit o jednu nepříjemnou zkušenost s prodejci vstupného za cílem rz Hošťálková. Když jsem zaplatil za sebe a kamaráda, tak muž rómské národnosti ve vestě mi říká, ale vstupenky nepotřebujete,že? Hned mi docvaklo o co jde, tak říkám, vezmeme si je. Tak se k němu přidala žena stejné národnosti v pořadatelské vestě s tím, že na co nám to bude, vždyť přeci budeme na rz a pak už půjdeme domů, tak ty lístky nepotřebujeme, že máme zaplaceno a tím to končí. Po několika minutovém dohadování že ty lístky chceme znechuceně ten muž řekl blondýně co tam stála s nima, tak jim je dej.

Vadí mi, jak tito dva vykuci si museli udělat z Barumky dojnou krávu pro sebe. Určitě dost lidí zaplatilo a šlo dál bez lístku. Od té doby co se zavedlo vstupné jsem se s tím nikdy nikde nesetkal, až teď. Možná by to chtělo zavést nějaký mystery shopping na prodejce vstupného nebo spíš nebrat určitou sortu lidí.

Jaký parodox sobotě byl v neděli na Halenkovicích prodejce lístků když zase platím za sebe a kamaráda, dostáváme lístek, jdeme dál, ujdeme cca 20 metrů od něj a ten na nás volá stůjte, zastavte a běží za náma. My co se děje??? A on, já vám zapomněl utrhnout kontrolní ústřižek!
Gurun
A/5

Nový příspěvekod Dusle1 » pát 03.09.2021 06:43

Já myslím, že kromě Johna není nikdo, kdo by si nepřál jeho pokračování v roli komentátora.

Takže to už máme na dalších 50let vyřešené...
Dusle1
N/1

Nový příspěvekod Dusle1 » pát 03.09.2021 07:40

PLuto píše:A hlavně, kdekoliv jinde v Evropě by se s posádkou nikdo nebavil a rovnou by to odtáhli...

Jsem rád, že to konečně někdo řekl na plnou hubu
Dusle1
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2021