Upřímně, já jsem třeba Azory bedlivě sledoval celou dobu, ale neměl jsem potřebu se k závodu jakkoliv vyjadřovat nebo cokoliv řešit v diskuzi. V dnešním světě, kdy chvíli po nehodě/odstoupení jsou všude dostupné fotky/videa/rozhovor s jezdcem, ..., se k těmto informacím prostě člověk dostane víceméně hned, takže tolik prostoru k diskuzi/záhadám již není. Navíc pokud člověk sleduje live streamy + má celý závod zaplé ERC radio (naprosto ho miluji, akorát mí příbuzní/kamarádi to těžko snáší, že když se jede ERC, mám všude telefon s rádiem
), tak je prostě v obraze a diskuze ani velice nevyhledává. Závod to byl extrémně náročný, avšak krásný. Sympatický výkon Moury na mě udělal celkem dojem, ta jeho chyba na poslední RZ mrzela, kór když toho dokázal opět využít Llarena
Nejvíc mě ale pobavil Lukyanuk s jeho komentářem po odstoupení, ten byl výborný. Krásná bitva Mikkelsen-Sordo, neztratil se ani Erik, který jel opravdu hezky. Zklamání asi Marczyk. Scandola v první etapě taky nezajel jedinou RZ dobře (krom SS). Herczig taky přišel o krásné průběžné postavení v šampionátu svou vlastní chybou. Poláci testovali karosérie, Bonato jel hezky, bohužel jen 2 RZ. Ve dvoukolkách to po crashi spolujezdce Noreho Jr. v koupelně a Bassase na RZ5 byl již jen boj o přežití v podání Franceschiho...který přeskočil o 8 bodů Bassase v ERC3.