Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 22.08.2022 14:04

Tonda H píše:Nesmíte tolik hltat ty nákresy v programech. Realita je sice krutá , ale nikdy ne tak moc aby se nedalo něco vidět zblízka. Chce to ale trochu procházku a co nejvíce se vyhnout právě těm místům pro lidi :D

V programu jsou jen ty největší spoty s velkou kapacitou. Po celé trati je hromada dalších míst, která jsou vypáskovaná pro diváky a přístupná bez nějakého partyzánství ;)
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Seda 25 » pon 22.08.2022 14:49

Ahoj taky přeji organizátorům aby vše v pohodě klaplo posadkam ať všichni projedou všechny RZ. Ještě je asi brzy ale můj tip na absolutní první 5 Kopecky Mareš Cais Liarena Herczig moje přání Mareš Pech Cais Kopecký Brezik
Seda 25
N/1

Nový příspěvekod PetrWRC » pon 22.08.2022 18:18

Acom píše:Organizatorum preju, aby vse klapalo.

A pridavam svuj tip na viteze: Filip Mares

Vnitrne samozrejme moc preju Erikovi, aby se mu podarilo dotahnut to, co loni tak paradne zacal.

Já naopak Caisovi nevěřim vůbec, pokud teda nebude pršet (což podle dlouhodobý předpovědi zatim nevypadá). Letos to prostě z jeho strany neni ono, bude velkej tlak a velký očekávání v kontextu loňskýho roku.
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Rendys » pon 22.08.2022 18:45

Ahoj muj nazor je takovy ze Mares nevyhraje,vyhraje nekdo uplne jiny a muj nazor je takovy,ze Tempestini nebo Wagner,muj tip, kopejda ani Mares to po dlouhe dobe nedojedou skrz zavadu nebo havarii,nechci to privolat,ale myslim si to.a organizatorum preji hladky a divacky posporeny tyden.
Rendys
Rally škola

Nový příspěvekod PLuto » pon 22.08.2022 22:57

Tak Honza Kopecký je největším favoritem, to je asi jasné. Pro mě je černým koněm Filip Mareš, který má podle mě aktuálně nejlepší formu (což dokazoval jak na Bohemii, tak hlavně v Římě).
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod šlomil » úte 23.08.2022 06:07

Zdravím...chci se zeptat,kde to teda ten promotér pojede live...zda sem někdo hodí odkaz ...předem díky
šlomil
N/1

Nový příspěvekod Walach » úte 23.08.2022 06:42

play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Červ » úte 23.08.2022 07:24

Očekávám souboj Kopecký-Mareš-Cais. Myslím, že Kopecký nebude moci dominovat kvůli pneumatikám. Uhodnout vítěze si netroufám. Kopecký je mazák, Mareš vypadá letos silný a ve formě a Erik bude určitě chtít navázat na loňský výkon. Myslím, že z tohoto pohledu je na co se těšit.
Červ
A/5

Nový příspěvekod -mira- » úte 23.08.2022 07:34

PLuto píše:Obsazení je slabší, ale to by nebyl až tak důvod odstupovat s kalendáře ME. Pořád je to, jak jsem napsal, druhý nejvýznamnější a nejlépe obsazený seriál po MS/WRC2. Spíš je otázka, co s tímto šampionátem provede nový promotér, zatím se totiž moc nepředvedl a na všech frontách panuje velké zklamání. Každopádně s nějakým uceleným programem na rozvoj jezdců a spojení mezi WRC2 a ME bych nespoléhal, promotérovi jde výhradně o peníze. Vůbec se nestará o sportovní stránku, ale zatím se ani nestará o to, aby to vyhovovalo pořadatelům i soutěžícím. A čím dřív to pochopí a změní přístup, tím dřív se zvýší šance na záchranu/zlepšení ME.

No a přesně to, co Pluto popisuješ je dle mne na zamyšlení, kde jsou ty kladné stránky ME?
Krom toho, že to je ta 2.liga?

Nebo se zkuste zamyslet nad tím, jak dělat Barumku opět více pro fanoušky a ne pouze pro promotéra.
-mira-
N/1

Nový příspěvekod rallymag2 » úte 23.08.2022 07:42

Rendys píše:Ahoj muj nazor je takovy ze Mares nevyhraje,vyhraje nekdo uplne jiny a muj nazor je takovy,ze Tempestini nebo Wagner,muj tip, kopejda ani Mares to po dlouhe dobe nedojedou skrz zavadu nebo havarii,nechci to privolat,ale myslim si to.a organizatorum preji hladky a divacky posporeny tyden.

Tempestiniho si můžete odškrtnout, plus jednu další posádku z prvních 20ti přihlášených.
rallymag2
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2022