Do třetice Maják, tentokrát Victor Hansen
PLuto píše:Ahojte, na fórum se dostávám poprvé po týdnu. Letos mě Barumka fyzicky i psychicky semlela jako nikdy předtím. V pondělí jsem sice ještě zvládl vyprovodit Simoneho a Efrena z nemocnice, ale to už jsem jel dávno na nouzový režim zbytek pondělka a úterka jsem nebyl prakticky ničeho schopen (a to dokonce ani sledovat film a udržet u něj pozornost). Teď už je to snad aspoň trochu lepší a je na čase vrátit se postupně do normálního života (i když je mi jasné, že úplná rekonvalescence bude ještě chvíli trvat). Každopádně zkusím projít celé fórum za poslední dny a případně reagovat, pokud to bude mít ještě nějaký smysl.
JInými slovy - platící ovečky se nám vystřílely, tak je nám kompars najednou dobrej...PLuto píše:Tohle vzniklo na základě dohody s promotérem (jedna z mála věcí, kde dohoda opravdu funguje). Dopomohl tomu i fakt, že už byl ze hry Llarena a nedostatek jezdců s prioritou ERC1 (a oni potřebovali otočit patnáctku). Nakonec se podařilo "neotočit" Vlčka, který byl v tu dobu v souboji s Jiráskem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků