RAC Rally of Scotland 2009 [IRC, GB]

Re: RAC Rally of Scotland 2009 [IRC, GB]

Nový příspěvekod mikrob » pon 23.11.2009 20:06

PLuto píše:
Haryk píše:Jaký jsou požadavky na odbornost komisaře? Ví to někdo? Já jen, že u nás občas neumí počítat a ve Skotsku zase neumí vážit. To je vybírají v Jedličkárně?

Tak, tady to svádí na špatné hodiny, ne špatnou práci technického komisaře. Spíš se taky obávám, že jde jen o hru tak, aby se koza nažrala a vlk zůstal celý ;)

tak tady ti vetsinou na rozebirani zmeri siri kotouce a je po rozebirani.... u nas je to vazne k smichu. to by bylo vyloucenenych posadek, kdyby to nekdo delal, tak jak ma... ;)
mikrob
A/5

Nový příspěvekod Walach » pon 23.11.2009 20:10

A i z úzké špičky...
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod mikrob » pon 23.11.2009 20:13

to si rekl ty... :D
mikrob
A/5

Nový příspěvekod PetrWRC » pon 23.11.2009 21:21

A teď úplně všeobecně ... bez ohledu na toho nebo jinýho technika ... to by snad někomu vadilo, kdyby se "konečně" začalo jít tvrdě po předpisech?
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 23.11.2009 21:30

Buď si jistý, že některým by to určitě vadilo ;)
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » pon 23.11.2009 21:33

PetrWRC píše:A teď úplně všeobecně ... bez ohledu na toho nebo jinýho technika ... to by snad někomu vadilo, kdyby se "konečně" začalo jít tvrdě po předpisech?

Kdyby se šlo po všech zcela stejně, tak by to nevadilo. Nebo spíš nemělo. ;)
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Breaky » úte 24.11.2009 00:24

Haryk píše:Jaký jsou požadavky na odbornost komisaře? Ví to někdo? Já jen, že u nás občas neumí počítat a ve Skotsku zase neumí vážit. To je vybírají v Jedličkárně?
Mirek Fric píše:Při opakovaném měření byly zjištěny různé hodnoty hmotnosti a proto FIA do Skotsko posílá jiné váhy...

Haryku příště prosím jiné přirovnání.Pro jedličkárna=blbci,neschopnost to neplatí,neplatilo a doufam že platit nebude.Taková je bohužel utkvělá představa. Jako neplatí zdravé nohy =zdravý rozum tak neplatí negace tohoto výroku
Breaky
N/1

Nový příspěvekod Haryk » úte 24.11.2009 06:16

Breaky, jsem si jistý, že ty i ostatní pochopili, jak jsem to myslel. Podstata byla přeci někde jinde. Pokud by se to přesto někoho dotklo (s výjimkou komisařů), tak se omlouvám a stydím za špatnou formulaci :oops:
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Breaky » úte 24.11.2009 12:06

Haryku, vím že jsi to nemyslel zle a proto jsem na to jen upozornil. :)
Dovolím si sem ještě k tomu ještě něco napsat.Slibuji že poprve a naposledy.Nudím se doma s chřipkou :)
Jde o to bourat mýty.Mýty které pomalu mizí ale přesto tu hlavně díky době a chování společnosti před rokem 1989 ještě jsou.
Jsem "Husákovo dítě" a tak jsem tu dobu dostatečně prožil.Já i můj,o tři roky mladší bratr jsme se díky dvojnásobné chybě lékařů(nezjištěná,během 14 dní antibiotiky i tehdy vylečitelná toxoplazmoza) narodili s DMO http://rodina-deti.doktorka.cz/detska-mozkova-obrna Že mám nějaký problem,spastickou fornu DMO, lekaři přes urgence matky zjistili až v roce a půl,což je pro vývoj hrozně dlouho.Prý budu jenom ležet a přijímat potravu.Systém socialních dávek byl nastaven tak aby bylo pro rodiče výhodné dítě odložit do Jedličkova ústavu a podobně..Pokud se někdo rozhodl, jako naši, se o dítě s problemem starat neměl nárok na přídavky(500 kč bylo v té době hodně peněz).Záměr byl jednoduchý, co není vidět neexistuje. Pocházíme ze severních Čech a v 17tis. městě jsem byl teprve 2 kdo byl s takovým problemem po velkém boji rodičů a díky jakési odvaze ředitelky přijat na běžnou základní školu.Poté následovala střední škola, maturita a díky převaze touhy o koních pod kapotou nad logickým dalším vzděláváním jsem začal pracovat hned po maturitě jako IT což mě živí dodnes.Vystřídal jsem dodnes asi 7 neupravených aut, najezdil odhadem 200-250000tis km s jednou menší nehodou a pár pokutám jak jinak než za rychlost. :) Bratr se narodil s ještě horší formou protože parazit působil ,díky jeho nezjištění, na plod po celou dobu těhotenství .Bratr byl jedničkář ,přesto výchovná poradkyně v 8 třídě prohlásila že jestli bratr odmaturuje tak ona odevzdá diplom.A měla by.Bratr prošel bez potíží průmyslovkou.Pokud tedy nepočítám to že bratr musel na nátlak rodičů a některých spolužáků absolovat ,jako jediný IQ testy.Výsledky možná některé i nemile překvapily. :) Poté začal studovat VŠ v Německu, obor překladatelství AJ/NJ.Tu dokončil a dnes pracuje jako překladatel v IBM.Přesto se oba setkáváme s hloupostí na mýstech kde bychom to nečekali .Bratr byl na operaci slepého střeva.Pan primař se ho zeptal jestli si pro něj "z toho ustavu přijedou" nebo jestli mají zajistit sanitu.Tu odmítl ale požádal vyplnit neschopenku ,načeš pan primař reagoval otazkou "Na co to potřebujete, vy jako někde pracujete?".Mě se před zhruba 7 lety zeptala pani doktorka na očním před vyšetřením "Umíš písmenka?"Podobné zkučenosti má moje přítelkyně ,stejně postižená matka tří zdravých dětí.Vystudovala práva a kulturologii na FF UK a je tak majitelkou 2 titulů které ale využívá hlavně jako zbraň proti blbosti.Nevěřili by jste jak se změní přístup lidí když to zjistí.Ale proč je nutné takhle lidi přesvědčovat aby se k vám chovali slušně?Proč když jsem při hledání práce měl u 80 procent pohovorů pocit že jsem tam zbytečně ,že bylo rozhodnuto v momentě kdy jsem otevřel dveře Do CV postižení nepíšu. Proč? Díky mýtům

Ještě dodatek:Ataktická forma DMO, vizualně a pro okolí pocitově nejhorší forma DMO,postihuje ve smyslu inteligence mozek nejméně ...
Naposledy upravil Breaky dne stř 25.11.2009 16:44, celkově upraveno 1
Breaky
N/1

Nový příspěvekod Hallo » stř 25.11.2009 16:24

hezky se nudíš a ještě lépe bouráš.. , máš mé sympatie
apropos, váhy..
ono asi nepůjde o to, jestli přes ně přehazují skotský kilt, nebo jestli jsou z FIA, ..atomové, ..třebas v bedně o stálé teplotě a vlhkosti..
spíš půjde o lidi, kdo tu váhu spravedlnosti zase drží ve své pracce,.. proč váží, jak váží.., proč jednou páska přes oči, jednou zase ne?
jsou to kejkle hodné "Jury z Plzně" nebo bázlivost něco rozhodnout
Ale darmo a marno přemýšlet o tom, co by bylo, kdyby se bylo stalo, co se nestalo
Hallo
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2009