Agrotec Rally Hustopeče [MMČR, EC-central]

Re: Agrotec Rally Hustopeče [MMČR, EC-central]

Nový příspěvekod PLuto » sob 12.06.2010 15:01

Arazim nakonec vybojoval šestý flek před Štajfem o jedinou vteřinu.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod sloní kýta » sob 12.06.2010 15:17

A teď mi řekněte, co bych v těch Hustých Pečích viděl?
S Urbany na věčné časy a nikdy jinak!
sloní kýta
A/7

Nový příspěvekod Acom » sob 12.06.2010 15:50

Vitezstvi Pecha s PV je vysmech vsem majitelum drahych S2000. Porazil i tovarni tym s Fabii.
Mozna by napr Kresta pristi rok na Hustopece mohl vytahnout Lancera.

Tak damy a panove, cesky sampionat plny super PV. Krome srdecnich zavodu jako je Kopna a Barumka se mi tu komedii nechce sledovat.

Doufam, ze Pech zase napise tiskovku s fotkou rozdelaneho motoru. Chce se mi zvracet.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Haryk » sob 12.06.2010 17:11

Acom, stížnosti prosím směřuj na FIA. Ona totiž povolila (nařídila) větší díru do turba. A když už budeš v tom psaní, tak jim navrhni montáž omezovače maximálky, podobně, jako to mají trucky na okruzích. Ale píš až se vyzvracíš, aby to bylo čitelný.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Plhus » sob 12.06.2010 17:26

Haryku, myslís větši díru nebo ještě větší díru? ;)
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Acom » sob 12.06.2010 19:23

Berte to jako povzdech nad tim jak to ve svete automobilovych soutezi vsechno dobre funguje. A jak odpovedne organy dobre rozhoduji.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Walach » sob 12.06.2010 20:03

Jsme zpět...!
Takže popořadě : První tři jedou naprosto jinou ligu, nikdo se jim nemůže rovnat. A kdo tvrdí že Tarabus ano, tak nevím, asi chodíme na jiné závody :) Výhru Pecha jsem opravdu nečekal. Takhle pekelně rychlý "produkční vůz" se jen tak nevidí... ;) Opravdu zajímavé ;) ;) ;) Ale už jsem si na to zvykl...

K fungování závodu : šlo vidět, že pořadatel jako takový se velmi snaží, bohužel co pokulhává, jsou pořadatelé u tratí rychlostních zkoušek. Stalo se mi poprvé, aby se mě ptali, jaké intervaly mezi sebou mají startující posádky, na které se RZ že to právě sedí, že ještě před projetí uzavíracího vozu mi vyhrožují že zruší RZ protože jdu po trati, nebo také neschopnost slečny z dispečinku odpovědět, kdy a pokud vůbec bude trať mezi prvním a druhým průjezdem otevřena a to i přes jasně napsanou zprávu v programu soutěže kdy to otevřeno bude (později mě však slečna skutečně dorazila, když na dotaz zda se můžeme pohybovat po trati autem odpověděla povýšeně "pouze po nožičkách" :lol: ).
Výbuch smíchu ve mě vyvolal otevírací vůz jedoucí v protisměru zkoušky... kocourkov hadr :D Nebo v sobotu ráno, kdy jeli dva starší páni v X-Trailu Autoklubu ČR kontrolovat RZ, jenže jaksi jim nedošlo, že jedou po trati erzety páteční... zastavili, nechápavě se na nás podívali , ale zeptat se jestli jedou správně,asi bylo pod jejich úroveň... Když se po chvíli vraceli a opět se na nás dívali, tak jsme jim pěkně zamávali - a to byly teprve znechucené ksichty! :D
To potom celkem zkazí dojem z krásných průjezdů úžasnými šotol úseky :)

PS : Nesmím zapomenout na Walachian Ultras. Takový bordel, jaký po sobě zanechali pod rozhlednou na Kraví hoře, jsem dlouho neviděl... kluci, jste frajeři! :P ;)
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod vašek » ned 13.06.2010 07:32

nebo h..... :twisted: Jinak je musím pochválit.Na poslední RZ dělali celkem dobrou atmošku.
vašek
A/5

Nový příspěvekod Melmisek » ned 13.06.2010 10:25

Souhlasím, první tři jedou jinou ligu... V místech na srdicko je to vidět nejvice, ale člověk by neřekl, ze to na konci udělá takový rozdíl...
...ŠkodaUltrasGang...
Melmisek
N/2

Nový příspěvekod JirkaD » ned 13.06.2010 18:19

Několik fotek z Hustopeč od FTR-media: http://www.ftr-media.com/fotogalerie/index.php?cat=28
JirkaD
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2010