Jsme zpět...!
Takže popořadě : První tři jedou naprosto jinou ligu, nikdo se jim nemůže rovnat. A kdo tvrdí že Tarabus ano, tak nevím, asi chodíme na jiné závody
Výhru Pecha jsem opravdu nečekal. Takhle pekelně rychlý "produkční vůz" se jen tak nevidí...
Opravdu zajímavé
Ale už jsem si na to zvykl...
K fungování závodu : šlo vidět, že pořadatel jako takový se velmi snaží, bohužel co pokulhává, jsou pořadatelé u tratí rychlostních zkoušek. Stalo se mi poprvé, aby se mě ptali, jaké intervaly mezi sebou mají startující posádky, na které se RZ že to právě sedí, že ještě před projetí uzavíracího vozu mi vyhrožují že zruší RZ protože jdu po trati, nebo také neschopnost slečny z dispečinku odpovědět, kdy a pokud vůbec bude trať mezi prvním a druhým průjezdem otevřena a to i přes jasně napsanou zprávu v programu soutěže kdy to otevřeno bude (později mě však slečna skutečně dorazila, když na dotaz zda se můžeme pohybovat po trati autem odpověděla povýšeně "pouze po nožičkách"
).
Výbuch smíchu ve mě vyvolal otevírací vůz jedoucí v protisměru zkoušky... kocourkov hadr
Nebo v sobotu ráno, kdy jeli dva starší páni v X-Trailu Autoklubu ČR kontrolovat RZ, jenže jaksi jim nedošlo, že jedou po trati erzety páteční... zastavili, nechápavě se na nás podívali , ale zeptat se jestli jedou správně,asi bylo pod jejich úroveň... Když se po chvíli vraceli a opět se na nás dívali, tak jsme jim pěkně zamávali - a to byly teprve znechucené ksichty!
To potom celkem zkazí dojem z krásných průjezdů úžasnými šotol úseky
PS : Nesmím zapomenout na Walachian Ultras. Takový bordel, jaký po sobě zanechali pod rozhlednou na Kraví hoře, jsem dlouho neviděl... kluci, jste frajeři!