Barum Czech Rally Zlín [ME, MČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MČR]

Nový příspěvekod PLuto » čtv 10.09.2015 11:37

Mám strašně rád lidi, co se neumí pod svůj názor podepsat a zakládají si kvůli tomu nové účty. Proto na poslední příspěvek nebudu reagovat.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » čtv 10.09.2015 12:10

Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » pát 11.09.2015 19:40

https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod liposh » stř 16.09.2015 22:20

Pouštěl jsem si teď na netu záznam britského Eurosportu a to už se vážně nedá poslouchat, padala tam tato slova (někde s nutným překladem v závorce ): Žlin, Šlucic (Slušovice), Kažetanovic, obligátní dvojice Kopeči, Peč, ale i Vašolek (Valoušek) , Džaks (Jakeš) a Vlek (Vlček) . Jedno jméno, či název bylo řečeno správně: Jan Černy. Pluto, prosím tě, řekni jim, když už jsou promotér, ať tu naši řeč znásilňují aspoň jemněji. Nemluvě o tom, že zisk titulu mistra evropy před dvěma lety by měl snad automaticky znamenat, že komentátor mé příjmení bude umět říct. To by si snad Honzík zasloužil, ne?

Mimochodem, teď jsem na yt našel ještě ruskou, maďarskou a portugalskou verzi. Rus a Maďar víceméně bezchybně (já bych naopak maďarská jména rozhopádně nedal) a portugalec taky o jednu ligu líp než britové.
liposh
A/5

Nový příspěvekod PLuto » stř 16.09.2015 23:56

liposh píše:Pouštěl jsem si teď na netu záznam britského Eurosportu a to už se vážně nedá poslouchat, padala tam tato slova (někde s nutným překladem v závorce ): Žlin, Šlucic (Slušovice), Kažetanovic, obligátní dvojice Kopeči, Peč, ale i Vašolek (Valoušek) , Džaks (Jakeš) a Vlek (Vlček) . Jedno jméno, či název bylo řečeno správně: Jan Černy. Pluto, prosím tě, řekni jim, když už jsou promotér, ať tu naši řeč znásilňují aspoň jemněji. Nemluvě o tom, že zisk titulu mistra evropy před dvěma lety by měl snad automaticky znamenat, že komentátor mé příjmení bude umět říct. To by si snad Honzík zasloužil, ne?

Mimochodem, teď jsem na yt našel ještě ruskou, maďarskou a portugalskou verzi. Rus a Maďar víceméně bezchybně (já bych naopak maďarská jména rozhopádně nedal) a portugalec taky o jednu ligu líp než britové.

No vidíš, tohle je zajímavý nápad, který mě vůbec nenapadl. Režisér přenosů je profesionál (a jeden z mála lidí v Eurosportu, které skutečně uznávám) a věřím, že kdybych mu připravil slovník s výslovností jmen, tak se to dostane k těm správným osobám. Píšu si do poznámek pro příští rok, snad na to nezapomenu (kdyžtak mi to někdo tak 2-3 týdny před Barumkou připomeňte).
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Gurun » čtv 17.09.2015 05:58

Ale, zase je hezké,když na portugalské verzi Eurosportu nechají vyznít tu krásně čistou jadrnou češtinu v podání Jana Kopeckého, když přijde tvrdý náraz...
Gurun
A/5

Nový příspěvekod Plhus » čtv 17.09.2015 19:25

Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Walach » pát 18.09.2015 10:11

Plhus, neříkej mi že bys nenašel na soutěži, kterou tak dobře znáš, nějaká atraktivnější místa? ;)
Slušovice, Kudlovický výjezd z lesa, kosa na shaku v Pohořelicích... rok co rok desítky stejných fotek od desítek fotografů. Někdy si říkám, jestli se k vestě neváže povinnost ty místa navštívit, protože jinak si to vysvětlit nedokážu.
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Plhus » pát 18.09.2015 10:23

Jsem byl v Kudlovické kose poprvé .) A díky údajně opakujícímu se stupidinímu přístupu Policie ČR taky naposled. A když tak nad tím přemýšlím, byl jsem jen na Sluškách opakovaně, ostatní místa jsou nová nebo pozměněná :D

A bohužel, pouze v podobných diváckých místech jsou lidé v pozadí, i když ani to nebylo letos od poloviny RZ bohužel pravidlem...viz. fotka.

Obrázek
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Walach » pát 18.09.2015 10:50

Ok, jestli jsou na fotce potřeba lidi v pozadí, tak to beru, i když tomu teda nerozumím. A nebyla to výtka čistě jen konkrétně k tobě, spíš takový všeobecný povzdech, že všechny vesty jsou na jedné hromadě od toho, co se vyzvednou až do doby, než se zase vrací :)

Taky ale kvituju, že máš fotky stejně kvalitní, jako někteří "profesionálové", kteří mají jen rychlým odhadem ve výbavě min. 200 tisíc :D :D
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2015