Jen pár poznámek.
Minulý víkend hodně z nás sledovalo výkon dvou CZ posádek v Itálii. Jak se tam ti kluci dostali, mají snad kouzelný plášť čaroděje Viga? Ne, prostě asi jeli pracovně na závod, takže to jde.
Pokud se nějaká posádka nebo tým rozhodnou nestartovat právě z důvodu, že jim to v této době nepřijde vhodné je to jejich volba. Já si jich pro to nepřestanu vážit, já jsem rád, že se podnik konat snad bude.
K sanitkám u trati. Jak někdo jinde zmínil na fotbale i hokeji ty sanitky bývají také. Biatlon v Novém Městě byl bez zajištění sanitkami? A pokud sanitky začnou docházet ať na místo pošlou tu od startu RZ. Kdo z nás takovou situaci na rally ještě nezažil, že jela k civilnímu případů. Zruší se RZ keine probleme.
Pana Tomaštíka neznám a předpokládám ke geografické poloze mého bydliště ani nepoznám a tak nebudu hodnotit jeho osobnost. Ale myslím si, že pokud konání podniku projednával s hygienou, určitě jej projednával i s hasičema a myslím, že kdokoliv by řekl ne, tak se prostě nejede. Ale přes všechno kolem nás se podnik konat může tak co hledáme za konspirace.
Ještě k příspěvkům mkeina. Konečně je to psané konstruktivně bez invektiv a dá se tak vést diskuze. Já bych chtěl malé vysvětlení. Pochopil jsem dobře, že kritizuješ pořádání Valašky, ale k trati se chceš jít podívat i přes to okolo co nás? Poprosil bych odpověď, děkuji.