Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Re: Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Nový příspěvekod pelikan » pát 19.03.2021 12:23

Jen pár poznámek.
Minulý víkend hodně z nás sledovalo výkon dvou CZ posádek v Itálii. Jak se tam ti kluci dostali, mají snad kouzelný plášť čaroděje Viga? Ne, prostě asi jeli pracovně na závod, takže to jde.
Pokud se nějaká posádka nebo tým rozhodnou nestartovat právě z důvodu, že jim to v této době nepřijde vhodné je to jejich volba. Já si jich pro to nepřestanu vážit, já jsem rád, že se podnik konat snad bude.
K sanitkám u trati. Jak někdo jinde zmínil na fotbale i hokeji ty sanitky bývají také. Biatlon v Novém Městě byl bez zajištění sanitkami? A pokud sanitky začnou docházet ať na místo pošlou tu od startu RZ. Kdo z nás takovou situaci na rally ještě nezažil, že jela k civilnímu případů. Zruší se RZ keine probleme.
Pana Tomaštíka neznám a předpokládám ke geografické poloze mého bydliště ani nepoznám a tak nebudu hodnotit jeho osobnost. Ale myslím si, že pokud konání podniku projednával s hygienou, určitě jej projednával i s hasičema a myslím, že kdokoliv by řekl ne, tak se prostě nejede. Ale přes všechno kolem nás se podnik konat může tak co hledáme za konspirace.
Ještě k příspěvkům mkeina. Konečně je to psané konstruktivně bez invektiv a dá se tak vést diskuze. Já bych chtěl malé vysvětlení. Pochopil jsem dobře, že kritizuješ pořádání Valašky, ale k trati se chceš jít podívat i přes to okolo co nás? Poprosil bych odpověď, děkuji.
pelikan
N/2

Nový příspěvekod mkein » pát 19.03.2021 15:02

to pelikan:..dívej já ti odpovím postupně heslovitě v několika očíslovaných bodech, vždycky ke konkrétní věci, aby se pak důležité věci neztráceli v překladu..:

Ano jsem proti pořádání Valašky:

1... nedokázal jsem si totiž sám sobě odpovědět, jakým způsobem Jaromír zajistí neúčast obyvatel cca 15 -20 dotčených obcí u trati...a jelikož vím jak to na dědině chodí a jaká je realita na samotných závodech...trochu cynicky podotknu, že bych viděl jako řešení místo security MP UH, ty umí zaklekávat...

2....nedokázal jsem si zodpovědět, jak vypadá Povolení - výjimka MZ ČR na základě doporučení NSA ( nikde ji nelze dohledat, Jaromír zveřejnil jen co se mu hodí)...resp. predikce samotného povolení tři týdny předem mě varovala před tím, že ho vydal nějaký genius nebo šílenec ( hranice mezi genialitou a šílenstvím je prý minimální)...mimochodem HS to toho nemájí co mluvit, Povolení MZ ČR je skutečně svaté...

3. Obecně výjimky kulisách Koblihstánu stojí zato... psal o tom Nowi třeba, takže výjimka zaštítěná charakterním p. Hniličkou ...co dodat víc..

4. Všechny tyto polemiky jsou v kulisách diskusních fór k ničemu, psi štěkají a karavana jede dál... no jenže, je tak nějak punkovní doba a bác včera mi volá Jaromír a tyká mi ( odbočka-vše právě v tom pepíkovském dialektu)

5.Život v bizáru a titulky bulváru...podřídíte se rozhodnutí , že bez papíru s povolením nesmite do lesa za barákem..no jasně že podřídíte ....tak se pak nedivte titulkům v bulváru: Covidová rally zbohatlíků na základě vyjímky MZ ČR a charakterního p.Hniličky ...Hlavní favorit covidové rally v barvách Agrofertu...Bezpečnost občanů při rally zajištěna MP Uherské Hradiště....Tisíce lidí sledovali z pohodlí domova Valašskou rally..

6.Nevím co mám psát víc, snad jen nebuďte ovce a pokud je něco špatně nezavírejte oči a nepřecházejte na druhou stranu...jo moje účast na rally byla jen provokačka na Jaromíra, on to tady čte ale já zachovám soukromí, nebo nech dá někde odkaz, říkal že to nahráva:-)
mkein
Rally škola

Nový příspěvekod pelikan » pát 19.03.2021 15:33

No nevím. Pložil jsem ti otázku v posledním odstavci. Zda, i přes nesouhlas s uskutečněním Valašky, se chystáš jí sledovat od trati? Nebo jsem si špatně vyložil tvé předdobrovolněbanovská vyjádření?
A ty mi odpovídáš na něco na co jsem se vůbec neptal.
Předešlý text byl můj názor a komentář. A to jestli na tebe má Tomaštík číslo mě vůbec nezajímá.
pelikan
N/2

Nový příspěvekod MrKenneth » pát 19.03.2021 15:50

Pelikáne, kašli na toho člověka prosím, je to jen troll, co si dokola jede to svoje.
MrKenneth
N/1

Nový příspěvekod mkein » pát 19.03.2021 16:23

...ono ten souhrn je obecný, abych dal nějak dohromady souvislosti, to samé s tím telefonem ...není to primárně určeno tobě, jen jsem chtěl zpřehlednit ..ot, a jestli bych jel nebo nejel ? ...kdyby jak loni vybíral vstupné tak určitě, jen proto abych konečně našel opravdovou verzi rz Lešná, člověk jede vesnicí a říká si ,,tady jsem špatně, to není možné že někudytudy vede rz...taky jsem si loni ze studijních důvodů projel Choryni a užil si první průjezd, druhý zrušili kvůli průměru 135km/h, řekl bych že pak je dlouho nic a pak už zbývá jen D1...no a jestli se Valaška pojede tak taky, ale neboj mám pořadatelskou vestu Valašské rally, jednou mi ji vnutili před RZ s prosbou, jestli bych to tam neohlídal...jo peníze jsem nechtěl, skolený jsem taky nebyl tak jsem si ji nechal, no já vím, něco to vypovídá o mém charateru ale kdo z nás je dokonalý...PS foto pošlu jestli budeš chtít.
mkein
Rally škola

Nový příspěvekod PetrWRC » pát 19.03.2021 20:12

Vyjádření od Vlčka
Jako privátní tým Mistrů světa WRC3, KOWAX RACING 2BRALLY, velice litujeme situace, ve které se ocitly závodní týmy podporované autorizovanými prodejci vozů značky Škoda, kterým nebyla vyslovena podpora ze strany výrobce vozu k startu na KOWAX Valašské rally. Jako tým, plně podporující KOWAX Valašskou rally, jsme připraveni uhradit případné scházející startovné v rozpočtu rally za jezdce, kteří se z výše uvedených důvodů nebudou moci účastnit tohoto prestižního podniku.
Dále si jsme plně vědomi, že tímto nenahradíme chybějící kvalitu bojů posádek na tratích rychlostních zkoušek, ale věříme, že alespoň tímto malým dílem pomůžeme nejen k uskutečnění KOWAX Valašské rally, ale současně i ke startu celé sezóny závodů MČR v rally tak, jak je tomu v jiných sportech.
Děkujeme všem institucím, které svými kladnými stanovisky podpořili konání této mezinárodní akce.
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod hujer » pát 19.03.2021 20:44

Trochu mi nedává smysl tohoto:jsme připraveni uhradit případné scházející startovné v rozpočtu rally za jezdce, kteří se z výše uvedených důvodů nebudou moci účastnit.
To doplatí startovné pořadateli když ty posádky se případně odhlásí?Nebo doplatí posádkám startovné když Škodovka couvne?Kdo ví ať odpoví.Díky.
hujer
N/1

Nový příspěvekod Tomáš » pát 19.03.2021 21:57

Škodovka neplatí posádkám startovné. Tedy Vlčkem myšleno tak, že kdyby se odhlásili, tak pořadateli doplatí 8x 16.800,- ... Aneb jak tlak z jedné strany vyvolává protitlak z té druhé.
Každopádně teď už se to dostalo do stavu, že to bude špatně tak (když se pojede) i tak (když se nepojede). A přitom možná stačilo jen málo a na začátku roku přiklepnout Valašce náhradní termín na léto, jak o to Tomaštík žádal ...
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod Hnus » sob 20.03.2021 06:34

Dlouho sem se rozhodoval zda se do této debaty zapojit vždyť je to rok co rok stejné Valaška to Valaška toto nepříjde vám to vtipný? Vy nejste rádi za to, že se najdou takový lidé co chcou rally pořádat? Bavíte se tady o dotacích proč nikdo nezmíní kolik berou Regneři na Barumce? Nikdo to je prostě boj proti Valašce ať Jaromír a to ho znám dobře udělá cokoliv udělá to podle vás špatně. A to není jen teď bylo to i dříve za éry Hošáka prostě Valaška nějak leží na srdci a lidí prudí co to jde. Nevím co řešíte je udělena vyjímka k pořádání závodu? JE!! Tím bych to ukončil každý z vás si může sednout na Jaromírovo místo a zkusit si to myslím, že nebude proti. Zatím je tady akorát plná pusa řečí, keců a tak. Ano rozumím doba je zlá, ale zlá proč. Protože jsme ovce co poslouchají na slovo skoro všude ve světě se sportovní akce konají za podobných podmínek jako bude pořádána Valaška. Ale jen my Češi si zase něco najdem a budem se ohánět, jak je lepší nechat odpočívat zdravotníky a tak osobně si myslím, že nepřišla Valaška s rozkazem pro sanitky tak a teď vám vemu x sanitek, x lékařů, protože si chci pořádat rally určitě ne!! než tady individua typu mkein a podobní začnou vypouštět hovna co vypouští měli by si nejdřív sáhnout do svědomí.
Já osobně Jaromíra plně podporuji a nejsem určitě sám, kdo to tak má myslím si, že odvedl a odvádí dobrou práci a aspoň se snaží něco dělat a ne vymýšlet hovna a psát je na fóra. Takže závěrem Jaromíre Do Toho a ať se ostatní třeba poserou.
Hnus
Rally škola

Nový příspěvekod PetrWRC » sob 20.03.2021 08:11

Měl bys oddělit to, co padlo od mkeina na osobu Tomaštíka a to, co tu věcně řeší zbytek z pohledu vhodnosti/nevhodnosti to pořádat v týhle době, kdy jsou třeba zavřený okresy pro běžný lidi. Že by tady dostávala Valaška nějak cíleně naloženo si teda taky nemyslim a to jsem prošel i vlákna minulejch ročníků (to tady ta Tebou zmíněná Barumka dostává rok co rok naloženo teda víc). Kolik dostává Barum z veřejných financí - třeba tu řešenou část jako významná sportovní událost 2021 - tak to máš na straně 4 dole a taky i další události, ostatní bude určitě dohledatelný na správnejch místech, ale pro mě a nejspíš i pro většinu dalších to neni něco, co by jim nějak rvalo žíly podobně jako mkeinovi, tak tady okolo toho nejsou žádný emoce (a taky nevidim důvod, proč by měly bejt).

V jaký situaci byli v lednu v Itálii/Monze nebo teď v Itálii nedokážu oproti situaci teď u nás posoudit. A taky se tu řeší to veřejné mínění, který se může velice snadno do budoucna otočit proti organizátorovi nebo i dalším ... ono už teď to určitě nemaj jednoduchý. Ale to tady všechno už několikrát padlo ...
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2021