Vím, že v téhle době, kdy každý zná pouze svoje práva a už málokdo své povinnosti cokoliv vytvářet není sranda.
Mates píše:Neumoudřilo se vůbec nic Kubo, běž někdy k trati. Zajdi se opravdu podívat na RZ během závodu. Vím, že z Tvé pozice to téměř není možné, ale dej si tu práci. Mě opravdu nebaví se jakožto divák cítit provinile za to, že se chci podívat na auta. Případně že na mě někdo řve hodinu a půl před startem, ať už nechodím po trati (protože jsou všichni teď opravdu s prominutím připos...). Hádat se o to, že vlastně úplně všude je zakázaný prostor, takže Tě (na rally opravdu bezpečné místo vlastně neexistuje, když jsem viděl upadlé kolo na rovince, havárie kvůli tech.závadám apod.) z relativně bezpečného místa vyženou jinam. Tam, kde nikdo (ani pořadatel) nebude. A to je pro lidi, kteří třeba na rally nikdy nebyli, mnohem nebezpečnější... Jak říká Nowi, emoce by se měly tvořit u RZ, ne v tiskových zpráváchZa mě je to tedy horší. Jedno je jasná příčina, druhé až případný následek. Ale ok. To, že málem dron prolétl čelním oknem posádky v rychlosti cca 120km/h budeme hájit tím, že někdo jiný stál v zakázaném prostoru. Neboj, příště se všichni sejdeme třeba v Trnavě na bývalých kostkách za potokem nebo ve Hvozdné u paneláků, sice z toho budeme mít *****, ale dodržíme regule. Řekl jsem co jsem chtěl, dál se k tomu vyjadřovat nebudu
PLuto píše:Do toho inkriminovaného místa na tečně zatáčky já bych si v životě nestoupl, ani kdyby to bylo divácké místo. Jedině, že by zkouška vedla opačným směrem.
Mates píše:Neumoudřilo se vůbec nic Kubo, běž někdy k trati. Zajdi se opravdu podívat na RZ během závodu. Vím, že z Tvé pozice to téměř není možné, ale dej si tu práci. Mě opravdu nebaví se jakožto divák cítit provinile za to, že se chci podívat na auta......
standak píše:S tím dronem naprosto souhlas. Mně na tom spíš zarazilo to pověstné „kážeš vodu, piješ víno“.
A k těm cedulím zakázaný prostor – já se naopak pohybuju právě jen kolem těch RZ jako obyčejný divák a přesně vím, na co narážíš… Nevím, jak to napsat aby to nevyznělo divně, ale osobně pro mě není cedule „zakázaný prostror“ jako cedule „zakázaný prostor“. Když je tahle cedule za třetí řadou stromů navíc nad úrovní vozovky, tak ji v rámci možností taky „ignoruju“ (nebavím se teď o tom, když je tam kvůli soukromému pozemku). Ale konkrétně na zmiňovaném videu od tebe je ta cedule přímo na tečně zatáčky, což je koneckonců hezky vidět právě na tom náhledu videa s dronem… A kdo tehle úsek někdy viděl naživo (video dost zkresluje), tak určitě potvrdí, že si tam fakt stál jak nechci říct co…
PLuto píše:Do toho inkriminovaného místa na tečně zatáčky já bych si v životě nestoupl, ani kdyby to bylo divácké místo. Jedině, že by zkouška vedla opačným směrem.
ppa píše:... Troufám si tvrdit, že naprostá většina z nás tam stála v bezpečí krytá dvojitou řadou vzrostlých stromů na vyvýšeném břehu. ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník