Barum Czech Rally Zlín [ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [ERC, MČR] + Star Rally Historic

Nový příspěvekod PLuto » úte 10.09.2024 22:28

Mates píše:PLuto, díky za toho Gonzáleze se Seatem Marbella ve Star Rally, ten letěl jak blázen, super průjezdy všude, kde jsem byl.

Já jsem rád, že se ho podařilo do Zlína dostat. Pokoušel jsem se o to již nějaký čas, kvůli covidu to nevyšlo. Ale letos už ano. Pojal to jako jedno velké dobrodružství, pokud nepočítám pár startů na malých závodech v okolním Portugalsku šlo o jeho první start v zahraničí. Pojali to jako výlet do ČR a užili si to. Ale minimálně po administrativní stránce byli připraveni dokonale, takhle dobře zaslané dokumenty na formálku jsem už hodně dlouho neviděl. Jen tak mimochodem, José je vzdáleným příbuzným Llareny. A ještě můžu prozradit, že původně měl jet společně s Uxia Carballo Carrera, dvacetileté dívce, jenž je neteří Cándida Carrery, spolujezdce Daniho Sorda. Ale koho by napadlo, že spolujezdec, jenž má ve Španělsku odjeto dvaadvacet! závodů, tak nemá řidičský průkaz. Naštěstí se na to přišlo ještě před odjezdem do ČR a tak mohla na poslední chvíli zaskočit jeho bývalá spolujezdkyně (a současná manželka) Eva Costas.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Předchozí

Zpět na Sezona 2024