Mates píše:Přihlášení jsou další noví jezdci
Jakeš dostal původně na Jeseníkách startovní číslo 46, ale protože se nakonec jelo podle úplně jiného startovního pořadí, startoval jako 20. za Kneifelem a Kurkou a před Poulíkem, což nám s ohledem na jeho dosavadní jen malé zkušenosti s rally a výsledky z nich přišlo jako odpovídající. Zase takové zpoždění za soupeři tedy neměl, například Máca jel jen devět minut před ním.sloní kýta píše:asi tím tady nic neovlivním, ale rád bych viděl startovat Jakeše s nízkým startovním číslem a ne jako v Jeseníkách, kde musel jet ze zadních pozic hroznou střelbu na vytahaném bordelu a přesto dojet hoodně dobře....určitě jsem na něj zvědav a snad se dočkám i nějakého rozumného rozhovoru s ním....(viď Pluto)
To mi tedy ušlo, nemyslel jsem to bojovně, jen jsen si Jakeše všimnul a mám pouze zvednutý prst k upozornění, že je tady někdo nový a podle všeho dooost dobrý-xp- píše: Jakeš dostal původně na Jeseníkách startovní číslo 46, ale protože se nakonec jelo podle úplně jiného startovního pořadí, startoval jako 20. za Kneifelem a Kurkou a před Poulíkem, což nám s ohledem na jeho dosavadní jen malé zkušenosti s rally a výsledky z nich přišlo jako odpovídající. Zase takové zpoždění za soupeři tedy neměl, například Máca jel jen devět minut před ním.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků