Romcek píše:Jinak byme zajimalo jestli on sam ma jeste ambice na jezdeni za tovarnu v MS.Pripadame jako by ho to uz nebavilo
Tak nic , tim padem nevim jaky je rozdil mezi tim ze nema funkcni domenu a tim ze nema funkcni webovkyKarbonyl píše:Neříkal jsem, že nemá webovky, ale že měl nějaký čas nefuknční doménu.. Což před tím měsícem byla pravda
Takze jsem z toho pochopil to to.Chtel by byt manazerem(nejspis vlastniho tymu, ale pritom chce se predvist jeste jako hodne rychli jezdec, ale uz ne v MS.( to jen proto ze nevim jaky byly podminky pro nej v tom roce 2005, vim totiz jen to co probihalo verejnosti, jako eWRC, autosport atd.)Mirek Fric píše:Romcek píše:Jinak byme zajimalo jestli on sam ma jeste ambice na jezdeni za tovarnu v MS.Pripadame jako by ho to uz nebavilo
Cituju z únorového Motorsport Magazínu:
"Technikem jsem, spíš bych rád, aby moje role ladně přerostla do pozice týmového manažera. Ale právě tak bych rád každému dokázal, že umím stále jezdit na nejvyšší úrovni..."
O stránku dřív:
"Kdyby došlo k tomu, že bych ještě jednou podobnou nabídku dostal, už bych ji za takových podmínek nikdy nepřijal. Bylo to opravdu hodně tvrdé..."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků