Hehe, buďte spíš rádi, že jste tam nejeli. Za 2 hodiny jsme viděli 10 průjezdů
Dostali jsme se na místo (Valy u Mladé Boleslavi) před 14. hodinou. Bylo asi -8°C. Na místě ani noha, jen otočené cedule zákaz vjezdu. Projeli jsme úsek tam a zpět. Poměrně technická okreska bez vracáků velmi pěknými protahováky a hlavně velmi přehledná, protože vede v polích. Povrch byl evidentně velmi jetý

V uježděném sněhu četné fleky asfaltu, na asfaltu četné zářezy od hrotů v pneumatikách a vymetené krajnice. Tak jsme si mezitím dali na sněhu Vinec tam a zpět. No, na sněhu to je celkem hustá RZ
Před třetí jsme byli zpět. Na místě hlídka pořadatelů u zákazu vjezdu, tak jsme se vydali prošlapávat pole. Na místě bylo ještě asi 5 odvážlivců. Bohužel, za půl hodiny došlo jen na dva vrkací průjezdy, asi na gumách bez hrotů. Ostatní to posléze většinou vzdali. Druhý průjezd tam a zpět byl lepší, ale pořád na širokých gumách to bylo opatrné. Nevím přesně, jak to je s gumama, ale nějaké hroty to mělo podle zvuku při brždění na asfaltu a byla to klasická široká 18". Pak po další půl hodině přišel vrchol, jediný průjezd tam a zpět stylem všechno bokem, i sebemírnější zatáčky. Tohle bylo podle mě na těch užších 18" gumách s čtyřmi řadami hrotů

Následovaly ještě později dva průjezdy s rampou na širokých gumách. Takže v průměru vždy jednou za půl hodiny jeli tam a zpět...
Bohužel jsme přijeli k testovacímu úseku ze špatné strany a za jízdy v tom šeru nešlo poznat, kdo řídí. Resp. v prvních dvou průjezdech asi jo, ale to jsem zas nebyl dost blízko cesty. Nečekal jsem, že pojedou tak málokrát. Tu nejlepší třetí rundu bych tipoval na Hänninena podle velmi rozevlátého sněhového stylu, ale třeba se pletu.
Jinak z auta na sněhu bez přímého srovnání prd poznám. Jediná zásadní změna proti Barumce je výrazná ztráta zvuku, ale to už víme

Testovací auto bylo bílé...