vše vypadalo celkem OK.Uníkovky volný,diváci na vývýšených štontech atd.

Mirek Fric píše:Btw. 207 nemá váhu vzduchuVadné prý bylo palivové čerpadlo.
Dobře, přidám polínko do ohýnku i já. Byl jsem na Záhoří, tj. mezi Štítkovem a Smrčnou. Tam přijel prvni Kresta na defektu PZ v čase "0" )po dlouhé době jsem měl náhodou puštěné aspon orientačně stopky), přímo přede mnou levé táhlé do kopce se mu to na holém disku přetočilo, on pak se vracel k nám, chtěl to otočit před rukáv zpět, nešlo mu to díky defektu, chvíli tam stál, pak přece jen odjel, opět projel mou neofiko fotobuňkou v čase "0:19", za ním jel Pech, projel mi tam v čase 0:31, pak Valda v čase 1:30, Běhálek po drobné krizi pár set metrů předtím v 2:42, Peták pak 3:53, Barvík 4:47, Arazim 5:46, Trojan 6:52, Štajf 7:36, Tarabus 8:43, Jelínek 12:46 atd. Z toho mi vyplývá, že kousek za "naším" kopcem někde u Smrčné Pech mohl Krestu dojet. Výsledné časy z RZ jsou Valda 12:37,6, Pech 12:47,4, Štajf 12:47,6, Běhálek 12:50,2, Tarabus 12:55,4, Arazim 12:57,4, Barvík 12:58,4, Jelínek 13:00,0, Peták 13:03,6, Trojan 13:04,6 atd.Mirek Fric píše:Z Pechova auta mám dlouhodobě stejný pocit. Rozdíl, když jedou hned po sobě s Valdou je velmi markantní. Nechtěl jsem to tu na fóru moc otvírat...
Btw. jsem se teď díval, že v té RZ7, kde jel Pech za Krestou, ztratil 9 sekund na Valdu. V Libotyni (může být cca 7-8 km po startu) byl ale už o vteřinku pomalejší než Valda. Jeho ztráta za Krestou určitě byla, ale ne až tak hrozná. Myslím, že Mediasport nám to třeba nabídne na onboardu od Vaška
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků