A já taky přidám krátký zhodnocení ... počasí na jedničku ... i jsme se lehce připekli

... organizačně bez problémů (až teda na brutální vypáskování diváckejch míst cca 20-30 metrů od trati) ... připravený parkoviště ... na špičce beze změny, snad jen pro mě vcelku překvapení výkon Tarabuse, kterej se po prvnim dnu držel zuby nehty a nakonec i druhej den tu třetí příčku uhájil
RZ1 SSS CB: Hezky na oko Pech, Sýkora a hlavně Peták

Jak už někdo psal ... ideální místo pro širokou veřejnost, která jinak o rally ani nezavadí ... servis, občerstvení, záchody, všechno pohromadě ... sss v Budějovicích hodnotim určitě kladně (loni jsem nebyl, tak nemůžu srovnávat)
RZ3 původní plán náves v Soběnově, ale jelikož jsme přijeli pozdě, tak jsme se přesunuli na výjezd ze Soběnova na širokej výjezd, kde bylo vidět hodně daleko do kopce ... divácky ne moc vděčný místo, ale bylo hezky ...

Prví setkání s partou Kuby Mikšovskýho ...
RZ5 Ján ... včasnej příjezd, dobrá klobása, brutální vypáskování na pravý straně při sjezdu na napojení na hlavní ... vlevo ani noha ... ale dobrá atmosféra, Orsák u nás po třech, když táhnul PP zavěšení (možná i s kolem) a postaral se tak o světelnou šou
RZ6 - sem jsme se chtěli kouknout na pár aut a přejet ... po bloudění jsme se nakonec vydali k cíli ... naštěstní nás ochotně

do stopky svezl Ivan Matoušek (ještě jednou díky za záchranu kamaráda a zbytku za možnost vidět špičku jednou navíc) ... kterýho jsme zneužili i při cestě nazpátek
RZ8 odbočení do lesa v Mezipotočí ... parfektní parkování ... taky jsme se opět potkali s Kubou Mikšovským, Michelem Daňkem, Linem, Plutem ... a taky se po zbytek dne k nim přidali ... o největší rozruch se tu postaral svoz výsledků s P206, kterej tu měl největší krizovku ...
RZ11 - skok za brodem ... zprvu váhání, jestli přebrodit Vltavu nebo ne ... ale nakonec rally srdce všech rozhodlo ... divácky povedený, nejdelší skok nejspíš Pech, ostatní většinou jen lehce poskočili, o rozruch se tu postaral Hloušek se 130, kterýho po dopadu sežrala krajnice a doklouzal až do stromku ...
Brodění z poslední vložky

Díky všem zúčastněnejm za bezva dva dny