Rallye Český Krumlov 2009 [MMČR, MČR HA, EC-central]

Re: Rallye Český Krumlov 2009 [MMČR, MČR HA, EC-central]

Nový příspěvekod Marek Janošek » sob 23.05.2009 20:17

Kýto, není možno že prostě fandíš málo? :D
Marek Janošek
N/1

Bezpečnost na rallye Krumlov

Nový příspěvekod VaKu » sob 23.05.2009 20:28

Tak vam vazeni musim popsat jednu "perlicku" z oblasti bezpecnosti na Krumlovu.
Byl jsem jako poradatel na RZ Pridoli. Vse perfektni a tak ukaznene divaky jsem na Krumlovu snad dosud nezazil.
Ale pri druhem prujezdu se zde objevil ve tme nahle fotograf Mediasportu s vestou cislo 209. Motal se v prostred RZ po trati,
na slusnou vyzvu (nemam chut se s nekym hadat, mam rad klid a pohodu) aby sel okolo pres louku se mi dostalo jen poslani do zadni casti tela. Kdyz jsem ho dobehl a opet vyzval, nedovedete si predstavit ten prival slov co jsem dostal. Ona ostatne i jeho stabilita byla dost spatna. Takze pak se odebral na cestu dal, podarilo se mu podobnym zpusobem jeste projit pres dalsi radiobod (byli tam take jen dva poradatele) a az na tretim se jim ho povedlo vyhodit a nejak zpacifikovat.
Takze chceme bezpecnost a kazen od divaku a tito "zpravodajove" jim fakt davaji priklad.

Nemate nekdo tuseni kde by se dalo zjistit kdo to byl??? Sice jsem to nahlasil na reditelstvi, ale jak to znam, mohlo by to vysumet do ztracena. Nerad bych ho zase za rok nekde potkal. Priste bych uz nebyl slusny a nasledovala by pro nej nemocnice.
VaKu
Rally škola

Nový příspěvekod Mirek Fric » sob 23.05.2009 20:46

Mediasport je napsané na všech vestách. Neznamená to nutně, že dotyčný patří k mediasportu. Nicméně číslo akreditace se určitě zjistit dá, třeba napsat na mediasport, že dotyčný dělal problémy.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » sob 23.05.2009 20:56

Kýto no tuto! Podle výsledků Trněnýho na Šumavě i tady (2xdiferák, defekt a další problémy) bych věřil, že Karlovi už dávno fandíš a jsi jeho největší fan :lol:
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod John P » sob 23.05.2009 21:21

Foto z Krumlova - http://www.johnfoto.wz.cz/
John P
Rally škola

Nový příspěvekod Karbonyl » sob 23.05.2009 22:17

V tomto tématu to momentálně žije nejvíc, pročež zde popřeju Krbíkovi všecko nejlepší k dnešním narozkám. Hlavně suché třísky na kvalitní podpal :D
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » sob 23.05.2009 22:24

Aj tož to se taky přidávám!!!! ;)
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod fanuli » ned 24.05.2009 00:37

Krásná soutěž se vším všudy. Chtěl bych poděkovat pořadatelům za dobře odvedenou práci, jen s poznámkou, že je trošku divné vyhlásit jako nejlepší posádku jižních čech Trojanovi, když o více jako 5 min před nimi dojela posádka Šmíd, Stiksa a to na Lanceru VI, což si myslím, že je opravdu krasný výkon....
fanuli
Rally škola

Nový příspěvekod PetrWRC » ned 24.05.2009 09:19

A já taky přidám krátký zhodnocení ... počasí na jedničku ... i jsme se lehce připekli :D ... organizačně bez problémů (až teda na brutální vypáskování diváckejch míst cca 20-30 metrů od trati) ... připravený parkoviště ... na špičce beze změny, snad jen pro mě vcelku překvapení výkon Tarabuse, kterej se po prvnim dnu držel zuby nehty a nakonec i druhej den tu třetí příčku uhájil ;)

RZ1 SSS CB: Hezky na oko Pech, Sýkora a hlavně Peták :!: Jak už někdo psal ... ideální místo pro širokou veřejnost, která jinak o rally ani nezavadí ... servis, občerstvení, záchody, všechno pohromadě ... sss v Budějovicích hodnotim určitě kladně (loni jsem nebyl, tak nemůžu srovnávat)
RZ3 původní plán náves v Soběnově, ale jelikož jsme přijeli pozdě, tak jsme se přesunuli na výjezd ze Soběnova na širokej výjezd, kde bylo vidět hodně daleko do kopce ... divácky ne moc vděčný místo, ale bylo hezky ... :) Prví setkání s partou Kuby Mikšovskýho ...
RZ5 Ján ... včasnej příjezd, dobrá klobása, brutální vypáskování na pravý straně při sjezdu na napojení na hlavní ... vlevo ani noha ... ale dobrá atmosféra, Orsák u nás po třech, když táhnul PP zavěšení (možná i s kolem) a postaral se tak o světelnou šou :D
RZ6 - sem jsme se chtěli kouknout na pár aut a přejet ... po bloudění jsme se nakonec vydali k cíli ... naštěstní nás ochotně :D do stopky svezl Ivan Matoušek (ještě jednou díky za záchranu kamaráda a zbytku za možnost vidět špičku jednou navíc) ... kterýho jsme zneužili i při cestě nazpátek :twisted:
RZ8 odbočení do lesa v Mezipotočí ... parfektní parkování ... taky jsme se opět potkali s Kubou Mikšovským, Michelem Daňkem, Linem, Plutem ... a taky se po zbytek dne k nim přidali ... o největší rozruch se tu postaral svoz výsledků s P206, kterej tu měl největší krizovku ...
RZ11 - skok za brodem ... zprvu váhání, jestli přebrodit Vltavu nebo ne ... ale nakonec rally srdce všech rozhodlo ... divácky povedený, nejdelší skok nejspíš Pech, ostatní většinou jen lehce poskočili, o rozruch se tu postaral Hloušek se 130, kterýho po dopadu sežrala krajnice a doklouzal až do stromku ...

Brodění z poslední vložky
Obrázek

Díky všem zúčastněnejm za bezva dva dny ;)
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod krb » ned 24.05.2009 11:49

Karbonýle a Plhusi děkuji vám ;)

Krumlov se mě velice líbil i když místa na focení jsme mohli vybírat lépe snad tam něco najdu a dnes udělám foto:)
krb
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2009