The Mask píše:2 Plhus: a nekazi ti malinko naladu tve prvni selhani z pozice hlavniho vyprostovace?urcite to bylo skvele a zavidime:)
nebylo první ani poslední

The Mask píše:2 Plhus: a nekazi ti malinko naladu tve prvni selhani z pozice hlavniho vyprostovace?urcite to bylo skvele a zavidime:)
Plhus píše:Taky hlásím návrat na Balkán! Opět "numero uno" výlet, bylo super že se k nám nakonec přidal i Robert "mamka a taťka" Čaloun a jeho luxusní dostavník,takže jsme se nemuseli mačkat pět dní ve Fabce. Myslím že jsme si to všichni náležitě užívali, udělali jsme dobré jméno naší fanouškovské obci (i když já jsem byl tentokrát ten hodnější, páč jsem fotil)Každopádně jsme dělali hodně rušno kde jsme se objevili
(průchod davy lidí u rampy, kdy jsme se dostali až pod rampu snad ze 40-50 řady,apod)
Tratě v okolí Ieperu jsou opravdu slabší,ale lze najít velmi pěkné úseky a to se nám na vyjímky dařilo, viděli jsme moc pěknou podívanou, napínavé souboje a nervy až do konce. Škoda že to Haničce nakonec nevyšlo,za ten výkon si zasloužil bednu! (přiznám se,měl jsem hodně na krajíčku v posledním servisu a asi jsem nebyl sám...) Za mě můžu říct, odjížděl jsem hodně spokojený! A co an tom že jsem dorazil domů ve 4 a vstával v 7 do práce
Plhus píše:PS: a kdyby něco, já kopu za 16
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků