Nedá mi to, abych nezareagoval... Od roku 2000, cili od roku, co mam papíry, jezdím na PRS každoročně. Pouze vloni jsem nebyl, jelikož jsem byl na dovolené. Musím říci, že se jednalo o nejhorší podnik, který se kdy konal. Jediné, co bylo asi z mé strany kladně hodnocené, byla Chuchle. Strahovský okruh je tradiční, nicméně pokud se měnil směr jízdy, bylo to lepší. Také konečné točení okolo skruže bylo asi to nejvíce záživné, co divák mohl vidět. Jelikož se Strahov jel dvakrát stejným směrem, byla nouze o kolečka, která jezdci vždy točila. Ano, pár jezdců je udělala, občas i na místech, kde by to nikdo nečekal. Z posledního strahova odešlo pár lidí na stadion E.R., ovšem, to se zdálo jako největší chyba. Většina jezdců si šla zahřívat pneumatiky a brzdy na velké parkoviště pod stadionem a to byla asi největší akce víkendu. Člověk vidí mraky dravých průjezdů v průběhu roku, čili v Praze hledá hlavně show, velké smyky a kolečka, alespon tak si to myslím ja. Na stadionu jelo hezky par jezdcu (Stepanek, Bujacek, Semis, Matys. Slehy, Dohnal, Brynda, ...), nicméně, stadion bych priste uz nedelal... Co na zaver? Asi trapny odchod vsech divaku z tribun, kdyz se melo jezdit na rampu. Na plose pote zustalo cca 30 lidi? To mi prijde vice nez ubohe... Chapu, ze pripravit podnik rally neni jednoducha zalezitost, rad si necham vse vysvetlit, ale co bylo spatne na minulych prujezdech strahovem, rampa na parkovisti? Pod strahovem jsem akorat videl Pluta, ktery pote zacal improvizovat s praporkem, aby nebyla ohrozena auta jedouci po okruhu, kdyz startovala dalsi... Mozna trochu chaoticky napsane, ale je to me...